Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie działają 3 darmowe miesiące Disney
@klakierbogatek czy możesz napisać dokładnie jaki problem się pojawia? Czy masz już konto na platformie Disney? W jaki sposób aktywujesz otrzymany od nas kod?
Nie wyświetla mi się kod, od razu przekierowuje do aplikacji żeby kupić subskrypcję
@klakierbogatek czy sprawdzasz to w tej zakładce? W niej powinieneś kliknąć "aktywuj Disney+, następnie zalogować się lub utworzyć konto, wyrazić zgodę na umowę subskrypcji, dodać kartę płatniczą (3 miesiące są w prezencie od nas), potwierdzić dane płatnicze (z kwotą 0 zł) i gotowe.
Dokładnie tak zrobiłem jak piszesz, po podłączeniu karty, pobrało mi opłatę 34.99 i jest informacja że odnowienie subskrypcji będzie za miesiąc, też za kwotę 34.99
Niestety ale z tego rodzaju promocjami zawsze są jakieś problemy.
W zeszłym roku dostałem od SONY 6 miesięcy Apple TV+ jako gratis - spełniłem warunki promocji, dostałem maila potwierdzającego itd.
Aktywowałem subskrypcję i po pierwszym miesiącu Apple pobrało mi kasę.
Próbowałem to wyjaśnić ale Apple odsyłało mnie do Sony bo to oni byli organizatorami promocji a Sony do Apple bo to oni pobrali kasę i nikt nie potrafił nic z tym zrobić 🙂
Trzeba wejść w linka na komputerze. Z telefonu się nie da (chyba że wynosisz otwarcie linku w przeglądarce).
@klakierbogatek taka opłata nie powinna zostać pobrana, potwierdzenie płatności powinno być z kwotą zero złotych. Spróbuj proszę skorzystać z komputera jak sugeruje pecela, a jeśli to nie pomoże, to daj jeszcze proszę znać, czy tworzyłeś konto, czy logowałeś się na już istniejące na Disney+?
Logowałem się na istniejącym ale nie aktywnym koncie, również próbowałem przez komputer
@klakierbogatek czy mógłbyś podesłać mi zrzuty ekranu, co się dzieje po kolei, po kliknięciu "Aktywuj Disney+"?
Ogólnie jak już aktywowałeś DSNP, to nie skorzystasz z promocji. Kod został zużyty.
Możesz spróbować anulować subskrypcję i za miesiąc spróbować raz jeszcze. Póki płatna subskrypcja jest aktywna, nic nie zrobisz.
@klakierbogatek myślę, że tu własnie jest problem, bo takie promocje są kierowane do nowych użytkowników, są po to abyś wziął gratis, potem zapomniał, a subskrypcja sama się przedłuży😉
Mam dokładnie to samo. Jestem zła, bo pobrało mi pieniądze z konta. Żadnego kodu nie było. Świetnie.
@Client:38413211 kod jest zaszyty w linku, więc gdy klikasz na stronie "Aktywuj Disney+" w zakładce Smart! Bonusy, więc rzeczywiście nie ma żadnego kodu, ale usługa powinna zostać aktywowana na koncie bez aktywnej usługi Disney+.
Kupiłam Smart i w prezencie otrzymałam disney +na 3 miesiące. Aktywację zrobiłam przez wiadomości z allegro A i tak musiałam zapłacić za ta subskrypcje. Jak dostać te 3 miesiące gratis
Dziękuję
@dary21 nie jesteś sama, poczytaj
Nie otrzymałem kodu Disney plus za zakup Allegro Smart na rok
U mnie tez nie działa Disney,jedynie pojawia sie opcja subskrybcji za pieniądze
@dawidek_4785, w jaki sposób aktywujesz usługę? Czy klikasz "Aktywuj Disney+" w zakładce Smart! Bonusy? Czy posiadasz aktywną subskrypcję na Disney+?