anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam Wystawione 2200 Monet Numizmatyka- Od 2 Tygodni Niema Żadnego zakupu , ?

ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Cześć ! , mam wystawione 2200 monet z różnych krajów numizmatyka - od dwóch tygodni nie ma ani jednego zakupu : myślę że jest to bardzo dziwne ? - przedtem były zakupy w miarę ale były : mam 40 ocen na 5tkę , bez żadnych negatywów ,  

Jakość sprzedaży : 

Poziom Super  :  340 z 500 pkt 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

?

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

U mnie też coraz mniejsza sprzedaż , ale przyczyny mogą być różne . Numizmatyka dobrze schodziła (zwłaszcza srebrna czy złota) jak kruszec był stabilny ,ale obecnie po szybkim wywindowaniu cen mniej osób sobie pozwala na takie zakupy. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ogólnie od 2 tygodni jest gorzej na każdym portalu. A na Allegro to już w ogóle nędza. Ich wyświetlenia to po prostu poniżej dna i mułu... Znając zycie to pewnie za kilka dni zaczną Cię przez dzień czy dwa wyświetletlać, sprzeda się kilka rzeczy, a potem znów przestanie sprzedawać. Przynajmniej ja tak często miewam. 

Dzisiaj miałam komedie, bo dzwoni klientka z O.. i się pyta czy może zapłacić na konto, ona tyle lat tego towaru szukała... No ok, może. Pytanie czy wysyłka paczkomatem. A ona pyta " czy paczkomat Allegro"? xD Jak się okazało towar wisi kilka miesiecy, kobiecina od dawna szuka go, a znalazła na O... Na Allegro niewidoczny...

ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Mam 1000 monet do 2,80 zł za sztukę mam niskie ceny , kogo promują na wyższych wyświetleniach - Słyszałem że tych głównie co mają najniższe ceny ?jeszcze niższe ?  może być tak ? - bo to jest niesamowite żeby było tak słabo nędza niesamowita 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 Te pozycje które masz w niskich cenach są bardzo popularne a obecnie coraz trudniej o nowych klientów-kolekcjonerów ,którzy od takich pozycji zwykle zaczynają przygodę . Na innych portalach obecnie też posucha w tej kategorii i nawet wystawiając podobne pozycje po 1 zł nie ma zainteresowania.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 na allegro w naszej kategorii ogólnie kicha, a głównym powodem są zmiany w sortowaniu, katalog, itp. coraz trudniej tu cokolwiek wyszukać, ogólnie to spadek sprzedaży mam od końca styczni jak testowali ukrywając porównaj x ofert, a w ten weekend nie mam żadnego zamówienia na allegro za to w sklepie czy na innym portalu wpadają systematycznie bez spadków 😄