Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Proszę o pomoc , wystawiam monetę 10 zł Bolesław Chrobry 1925 rok i podczas wypełniania formularza pozostaje mi opcja do wyboru tylko ; MONETY ZŁOTE DO 1800 roku , nie pojawia sie podkategoria , nawet przy wyborze ręcznym , ta która mnie najbardziej interesuje czyli - ZŁOTE MONETY KOLEKCJONERSKIE .
Z góry dziękuję za pomoc .
Dzień dobry @karina016! W tej kategorii oferty mogą wystawiać tylko partnerzy z programu Strefa inwestora. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat.
@la_nika Czy nie ma żadnej furtki by sprzedawcy firmowi czy indywidualni nie mogli wystawić pojedynczych pozycji numizmatycznych wybitych po 1800 r. w złocie w kategorii kolekcje ? Sam mam na zbyciu trochę takich pozycji .
@kolekcjoner608 przykro mi, ale nie. Na Lokalnie również jedyne numizmatyczne kategorie to Monety złote do 1800 roku lub Monety zastępcze.
@la_nika Poradź mi jak najprościej można przenieść pozycje numizmatyczne z normalnego allegro na lokalne mając firmę i chcąc dalej sprzedawać jako firma. Do 1 lipca zostało mało czasu jak na ilość aukcji jakie mam w systemie (te wystawione i te do wznowienia).
@kolekcjoner608 Przykro mi, ale nie mamy żadnego narzędzia, które umożliwia przeniesienie ofert z Allegro na Allegro Lokalnie.
@ko_alka Nie chodzi mi o natychmiastowe przeniesienie wszystkich ofert z jednego allegro na drugie tylko pojedyncze pozycje ale nigdy nie korzystałem z AL chciałem spróbować na początek przestawić trochę ofert i nie wiem jak się do tego zabrać . Na koncie firmowym nawet nie widzę możliwości przejścia na lokalne tak by przenieś zdjęcia i opisy . Da się to jakoś ogarnąć ? Czy korzystając z lokalnego muszę się jakoś dodatkowo rejestrować?