anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z dodaniem monety do podkategorii ZŁOTE MONETY KOLEKCJONERSKIE

karina016
#1 Nowicjusz#

Witam

Proszę o pomoc ,  wystawiam monetę 10 zł Bolesław Chrobry 1925 rok  i podczas wypełniania formularza pozostaje mi opcja do wyboru tylko ; MONETY ZŁOTE DO 1800 roku , nie pojawia sie podkategoria , nawet przy wyborze ręcznym ,  ta która mnie najbardziej interesuje czyli - ZŁOTE MONETY KOLEKCJONERSKIE .

Z góry dziękuję za pomoc .

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @karina016! W tej kategorii oferty mogą wystawiać tylko partnerzy z programu Strefa inwestora. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@la_nika Czy nie ma żadnej furtki by sprzedawcy firmowi czy indywidualni nie mogli wystawić pojedynczych pozycji numizmatycznych wybitych po 1800 r. w złocie w kategorii kolekcje ? Sam mam na zbyciu trochę takich pozycji .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kolekcjoner608 przykro mi, ale nie. Na Lokalnie również jedyne numizmatyczne kategorie to Monety złote do 1800 roku lub Monety zastępcze.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@la_nika Poradź mi jak najprościej można przenieść pozycje numizmatyczne z normalnego allegro na lokalne mając firmę i chcąc dalej sprzedawać jako firma. Do 1 lipca zostało mało czasu jak na ilość aukcji jakie mam w systemie (te wystawione i te do wznowienia). 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@kolekcjoner608 Przykro mi, ale nie mamy żadnego narzędzia, które umożliwia przeniesienie ofert z Allegro na Allegro Lokalnie. 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@ko_alka Nie chodzi mi o natychmiastowe przeniesienie wszystkich ofert z jednego allegro na drugie tylko pojedyncze pozycje ale nigdy nie korzystałem z AL chciałem spróbować na początek przestawić trochę ofert i nie wiem jak się do tego zabrać . Na koncie firmowym nawet nie widzę możliwości przejścia na lokalne tak by przenieś zdjęcia i opisy . Da się to jakoś ogarnąć ? Czy korzystając z lokalnego muszę się jakoś dodatkowo rejestrować? 

oznacz moderatorów