Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aukcje wystawione na AL nie są widoczne na Allegro.
Dłuższy czas nic nie wystawiałem więc pytanie czy teraz tak to działa że z AL nie widać wystawień na Allegro?
@edos_2007 tak, teraz ofert wystawionych na Allegro Lokalnie (w większości kategorii, tutaj szczegółowe informacje) nie widać na Allegro.
la_nika - ale też zauważyłem iż są w części wystawione aukcje z AL na Allegro od sprzedawców prywatnych w sekcji numizmatyka. Czym jest to spowodowane iż nie które są i tui tu.
@edos_2007 Podaj proszę przykładowy numer oferty lub link do niej, oraz pomocne będzie przesłanie zrzutu ekranu z widoczną ofertą w wyszukiwaniach (cała strona wraz z paskiem adresowym, datą i godziną).
Sa_nova np. ta oferta jest widoczna na Allegro i na AL - Oferta: c99f15ab-09a7-4cde-85fe-ee59b6426dc5, Oferta: d1f1e5cd-bcd3-4209-803b-01f4d08465b4. Po prostu chcę wiedzieć dlaczego niektóre aukcje są widoczne na Allegro i AL.
@edos_2007 Dziękuję za oferty oraz zrzut ekranu - konsultuję kwestię wyświetlania tych ofert i wrócę z informacją.
@edos_2007 Już wyjaśniam - przy każdej kategorii wyszukiwań na Allegro, wyświetlimy jedną ofertę jako reprezentanta kategorii na Allegro Loklanie (jeśli taka oferta istnieje w danej kategorii). 😊