anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawianie aukcji na AL

edos_2007
#9 Pomysłodawca#

Aukcje wystawione na AL nie są widoczne na Allegro.

Dłuższy czas nic nie wystawiałem więc pytanie czy teraz tak to działa że z AL nie widać wystawień na Allegro?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@edos_2007 tak, teraz ofert wystawionych na Allegro Lokalnie (w większości kategorii, tutaj szczegółowe informacje) nie widać na Allegro.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

edos_2007
#9 Pomysłodawca#

la_nika - ale też zauważyłem iż są w części wystawione aukcje z AL na Allegro od sprzedawców prywatnych w sekcji numizmatyka. Czym jest to spowodowane iż nie które są i tui tu.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@edos_2007 Podaj proszę przykładowy numer oferty lub link do niej, oraz pomocne będzie przesłanie zrzutu ekranu z widoczną ofertą w wyszukiwaniach (cała strona wraz z paskiem adresowym, datą i godziną). 

oznacz moderatorów

edos_2007
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_1.pngSa_nova np. ta oferta jest widoczna na Allegro i na AL - Oferta: c99f15ab-09a7-4cde-85fe-ee59b6426dc5, Oferta: d1f1e5cd-bcd3-4209-803b-01f4d08465b4. Po prostu chcę wiedzieć dlaczego niektóre aukcje są widoczne na Allegro i AL.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@edos_2007 Dziękuję za oferty oraz zrzut ekranu - konsultuję kwestię wyświetlania tych ofert i wrócę z informacją. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@edos_2007 Już wyjaśniam - przy każdej kategorii wyszukiwań na Allegro, wyświetlimy jedną ofertę jako reprezentanta kategorii na Allegro Loklanie (jeśli taka oferta istnieje w danej kategorii). 😊

oznacz moderatorów