Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gratuluję kolejnego genialnego ruchu z usunięciem podziału w kategorii medale i odznaczenia, tak wiem są teraz filtry...które nie działają. Brawo allegro kolejna przemyślana decyzja.
Znowu ktoś musiał się wykazać? Nie wiem komu to przeszkadzało? Kolejny chaos a było tak łatwo i prosto. A teraz wszystko w jednym worku a filtry pokazują tylko Lokalne i to w niepełnym składzie. Kto tam siedzi i wymyśla te wszystkie zmiany 😞
@kolbico bo żeby działały to sprzedawcy przy wystawianiu muszą to pouzupełniać 😄
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Gdzie się podziały kategorie w Odznakach?
1) Do 1939
2) 1944 - 1989
3) po 1989
Teraz odznaki przedwojenne wymieszanexse współczesnymi szrotami.
Co za euGENIUSZ to wymyślił?
Ja wiem co Ci odpiszą...że teraz są filtry i dzięki nim wyszukiwanie jest łatwiejsze 😂. To samo zrobili z medalami polskimi, wszystkie w jednym worku, nic nie można znaleźć.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ale które filtry pomogą mi wybrać odznski z określonego okresu czasowego?
Przecież podzial na okresy do 1939 i po 1939 roku to jeden z najważniejszych czynników w kolekcjonerstwie. Zabral się za to jakiś DYLETANT nie mających pojęcia o kolekcjonerach.
@kajar002 jak brakuje to na końcu filtrów jest :
Druga sprawa dużo widzę ofert z lokalnie a tam mało kto pewnie uzupełnia dane techniczne 😞
Żeby chociaż jakąś ankietę wśród użytkowników zrobili. Chyba że to ma służyć obsłudze Allegro.
Co do filtrów ... a jaki jest problem żeby były filtry i podkatalogi. Może to "problem innowatorski". Obstawiam że musiał się ktoś wykazać inwencją i tyle, a my użytkownicy jakoś się do tego będziemy musieli przyzwyczaić albo odejść 😞 ... Jak tu żyć .....