Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
Ja akurat mam kilka paczek i nie zamierzam płacić ze swoich pieniędzy.
Dzięki w taki sposób można wydrukować etykietę😀
Generuj jak dotychczas i pokaże się błąd, wówczas cofnij się do tego zakupu - wejść w SZCZEGÓŁY i będzie link WYDRUKUJ ETYKIETĘ
Działa dzięki
Wspaniale, pozdrawiam serdecznie
Druk etykiety tak, a zamowienie kuriera?
Niestety nie pomogę gdyż nigdy nie zamawiam podjazdów
Jedyna szansa póki co zrobić byle jaką przesyłkę na stronie dpd i zamówić podjazd tak zrobiłem koszt 17zł. i można iść spać spokojnie, kurierek rano na pewno podjedzie :):):):)
.... daleko jeszcze ?
Jedyna szansa póki co zrobić byle jaką przesyłkę na stronie dpd i zamówić podjazd tak zrobiłem koszt 17zł. i można iść spać spokojnie, kurierek rano na pewno podjedzie :):):):)
Halo jakieś postępy? Mam 9 przesyłek które muszą dziś wyjechać inaczej pewnie odejmiecie mi punkty za opóźnienia
Ciągle nic nie działa jak mam wysłać paczkę Allegro One proszę o informację bo klient się piekli a negatywa jeszcze dostanę!!!
Potwierdzam, nadal nie można przygotować przesyłek
Etykiety można wydrukować przez zakładkę Zamówione przesyłki, jak na razie
Jak długo będziemy czekać z wysyłkami kurierskimi. O godzinie 12:00 zamówienie kuriera UPS będzie możliwe tylko na jutro. Co z punktami za nieterminowe wysłanie.
Wyskoczył mi błąd jak od wczoraj - przeładowałem skrypty strony (ctrl + f5) i zadziałało (pozwoliło zamówić kuriera - pytanie czy przyjedzie dziś..)
Zadziałoło:)
dzieki za rozwiązanie
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jak u kogoś dalej nie działa wystarczy przeładować skrypty (CTRL + F5) i zaczyna wszystko działać poprawnie..
"Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji."
"
Możesz mieć problemy z zamawianiem podjazdów."
Możecie to ogarnąć? nie idzie nadać przesyłki.
I jak zwykle winny będzie sprzedający...