Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
Nie mogę zamówić podjazdu Allegro ONE do zamówienia: e1405930-cf53-11ee-a879-bbbf4e9eff76
POMOCY !
Do tej pory nie było z tym problemu, gdzie mam to zgłosić, korzystam z allegro na komputerze nie przez żadne aplikacje
problem jest od wczoraj od godz. 17 do dzis nie poradzili sobie z problemem oczywiście kontakt z pomocą w takich sprawach jest praktycznie wyłączony ...
Dzień dobry, dotyczy wszystkich świeżych zamówień na moim koncie JMAKOSA. Proszę o pilny sygnał, jak tylko błąd zostanie usunięty. Pozdrawiam, JMAKOSA
0924be9c-34f7-4e42-acf3-97e4bf2595fe
Dzisiaj ten sam problem z zamówieniem podjazdu. Przesyłki Inpost udało się zamówić przez Menagera, ale mam problem z przesyłką na DPD. Etykieta pobrana, ale nie można zamówić kuriera. Proszę o pomoc.
Numer zamówienia: f93c92e0-cfb9-11ee-a879-bbbf4e9eff76
czekamy...
Czekamy od wczoraj i do dnia dzisiejszego problem nie został rozwiązany ciekawe kto przekaże klientowi o opóźnionej paczce z nie naszej winy 😉
Dziś znów ten sam błąd - brak mozliwości wygenerowania etykiety - kiedy będzie można wygenerować etykiet ? Usuniecie negatywne oponie od Kupujących za brak dostarczenia w terminie przesyłki ? Takie rzeczy wpływają na jakoś sprzedaży.
Dzień dobry, awaria trwa od wczoraj, dziś nadal nie mamy żadnej informacji odnośnie naprawy. Proszę wysłać informację do Kupujących o problemie.
Nie mogę zamówić podjazdu Allegro ONE do zamówienia:
6f8e4910-cf16-11ee-b74e-e33b1b26cfe9
Można wejść sobie w szczegóły zamówienia i jest tam drukuj etykietę ale to tylko do paczkomatu bo kuriera nie da się zamówić.
Ja nie mogę wejść w szczegóły, w momencie w którym próbowałem wygenerować etykietę sprzedana pozycja zniknęła ze sprzedanych i wysłanych jej też nie ma .
jejeju jejeju jjejjj na srolego nie da się zamówić podjazdu DPD
i co ja teraz pocznę
łapie telefon i do kuriera dzwonie
kurier sie wypina bo twierdzi ze nie podjedzie jak nie ma zlecenia BO system zabrania
LUDZIE BY SOBIE PORADZILI SAMI BEZ SYSTEMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od wczoraj nie da się zamówić kuriera
Problem z zamówienien podjazdu DPD.
Wyskakuje bład : Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
Mozna pobrać etykietę, ale mozna zamowic kuriera.
mam to samo , jak teraz wytłumaczyć klientowi że jutro nie dostanie towaru bo podjazd nie zamówiony, a allegro na zielono krzyczy że jutro dostawa nawet jak masz zadeklarowane że wysyłka w ciągi dwóch dni, tylko to jest głęboko schowane i klient tego nie widzi, A pewnie będą minusowe punkty za jakość.
telefonowałem nawet do kuriera i nie podjedzie po paczki bo mu system zabrania odbierać paczki bez zamówionego podjazdu
System czyli SSSSSSSrolegro
Zrestartuj stronę ctrl + F5.
Pokażę się opcja zamówienia podjazdu.