Przy wystawianiu oferty mam błędy, dodatkowo nie mogę wybrać producenta nieznany. Jak mam wybrać siebie jako producenta?
Wystąpił błąd - Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu
Wystąpił błąd - Informacja o bezpieczeństwie nie została zdefiniowana dla produktu
nie wiem gdzie znależć numer oferty
Chcę dodać producenta, dodałem załącznik w postaci produktu, ale nie mam linku do strony firmy więc co mam tu wpisać?
@DMRIDERZ Doprecyzuj jeszcze co dokładnie chcesz wystawić.
Chciałbym wystawić swój produkt
@DMRIDERZ Czy dodałeś już markę/producenta zgodnie z instrukcją, którą wysłała Sandra?
Nie wiem co mam wstawić w podtytule Linki gdyż nie mam strony internetowej
@DMRIDERZ a jakiekolwiek inne źródło potwierdzające istnienie tej marki?
Dodałem link do Instagrama i dostałem taki komunikat
odrzuciliśmy zgłoszoną przez Ciebie wartość DM RIDERZ, ponieważ informacja o tej marce nie znajduje się na oficjalnych stronach zajmujących się rejestrowaniem marek. Sprawdź, do których kategorii jej nie dodaliśmy.
Co mam zrobić?
Cześć, @DMRIDERZ. Link do Instagrama nie jest wystarczającym źródłem informacji o marce. Zgodnie z otrzymanym komunikatem - informacja o tej marce nie znajduje się na oficjalnych stronach zajmujących się rejestrowaniem marek. Link powinien prowadzić, na przykład; do oficjalnego katalogu producenta lub zawierać potwierdzenie rejestracji znaku towarowego.
Bez tych informacji nie będziemy w stanie dodać marki do słownika parametru.
Dziekuję za informację, w takim razie, czy jest możliwość ustawienia marki jako inna/brak? ponieważ marka nie jest jeszcze zarejestrowana
@DMRIDERZ tak, możesz wystawić ofertę i wybrać z listy "nieznany producent". 😊
Ale wtedy pojawia mi się takie komunikat.
Tam wyżej poradziłem sobie
Mam taki problem
Gdy kliknę w dostawy nie widać rodzajów dostaw do wybrania
@DMRIDERZ podaj proszę numer oferty, z wyciętych zrzutów nie jestem w stanie tego sprawdzić. 🙂
A gdzie go znaleźć?
@DMRIDERZ na dole strony będzie numer oferty lub numer na końcu paska adresowego strony. Możesz załączyć też link do oferty. 😊
18261217343
@DMRIDERZ widzę, że masz prawidłowo dodany cennik dostaw do oferty. Możesz proszę spróbować ponownie ją opublikować?