Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy na jednym koncie Allegro mogę opublikować 2 oferty na ten sam produkt?
Wydaje mi się, że wielu tak robi i zwiększają swoją ekspozycję na liście ofert.
U mnie byłyby to 2 identyczne oferty z taką samą ceną (nie wiem jak inaczej ustawić w Baselinker aby jedna była trochę wyższa a druga niższa na tym samym koncie).
Mam jedno duże konto, które ma jeszcze miesiąc pakietu powitalnego, zatem chciałbym na nim się teraz skupić, zatem to może by mi trochę podniosło sprzedaż.
@prestin_pl W jednej podkategorii możesz wystawić maksymalnie 2 oferty danego przedmiotu (z parametrem stan Nowy). Dotyczy to wszystkich Twoich kont.
Jeśli pojawi się więcej ofert tego samego przedmiotu, to możemy je zakończyć. Podczas weryfikacji bierzemy pod uwagę:
- tytuły,
- ceny,
- parametry (w tym numer EAN),
- miniaturki.
Dzięki za odpowiedź. Czyli jest to dozwolone.
Kiedyś czytałem posta od pracownika Allegro na społeczności, że planują za to karać gorszą pozycją na liście, ale to były tylko plany/zapowiedzi z przed 3ech lat – nie wiem czy to wprowadzili.
Dzisiaj przeczytałem posta od jednego z Allegrowiczów "odkąd powieliłem kilka z moich ofert, dając inny ean, nazwy, ceny i miniaturki, to nagle wszystkie zdechły, jakby jednak algorytm i tak wykrył je jako duplikat ubijając obie.."
Zatem z jednej strony - jest dozwolone. Z drugiej - czy nie jest tak, że rezultat będzie słabszy bo oferty stracą na trafności itp.?