Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Hej, tylko mi nie wczytuje ofert w Moim asortymencie? Strona wczytana, a lista pusta. Kilka kont, kilka przeglądarek, także incognito.
@wiki0441 @AutoPartsKW @sportiemocje potwierdzam, mamy problemy z prawidłowym działaniem zakładki Mój asortyment, ale pracujemy już nad wprowadzeniem poprawek, aby naprawić tę sytuację. Przepraszam Was za niedogodności.
@_HolaOla_ Potrzebuję pilnie usunąć ofertę nr 13463997170. Bez zakładki mój asortyment nie mogę tego zrobić? Czy Państwo mogą ją usunąć? Mam nadzieję, że nikt nie zdąży jej kupić.
U mnie to samo gdzieś tak od godziny. Mam nadzieję że to tylko jakaś awaria a nie nowe udziwnienia.
Witam, dziś 23.03.2023 wchodzę na Allegro i bram moich ofert w zakładce :"asortyment"
Awarie mają ,trzeba czekać.
Jest awaria to się informuje w mailu, jak trzeba zapłacić FV to jakoś niema z tym problemu.
Hejka u mnie to samo ,
co jest z tym ???
Dzień dobry.
Jak w temacie. Nie widzę swoich produktów w zakładce "Mój asortyment " Czy coś się stało. może coś jest moderowane ?
Pozdrawiam, Piotrek
Od 5 min mam to samo, więc chyba jakiś błąd 😞
Dzięki wielkie
Pozdrawiam !
Witam,
Ja mam tak samo. Od kilku lat był problem ze statystykami, bo one nigdy nie są wyświetlane prawidłowo, ale tym razem już zniknęło wszystko 🙂
Identyczny problem. Zero asortymenyu
Tez nie widzę swoich wystawionych artykułów.
Ja też nie widzę ofert.
U nas to samo.
u mnie też nie ma asortymentu katastrofa
Witam mam problem z kontem a mianowice klikajać w zakładkę mój asortyment wgl nie widzę wystawionych
AA
awaria allegro
awaria allegro
Kiedy wchodzę w MÓJ ASORTYMENT, nie widze moich produktów, ani tych aktywnych, ani zakończonych.
Jak to poprawić?
Mam tylko aktywny napis "pobierz plik z ofertami" i po pobraniu chce otwierać w Wordzie.