Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Prosze o infromacje jak aktywowac znizki dotyczace sprzedazy bezprowizyjnej przez okres 3 mcy dla nowych firm.
Pozdrawiam serdecznie
SAUTE
@GilletteOfficial Jeśli Twoje przedsiębiorstwo nie było wcześniej zarejestrowane w Allegro i utworzysz w czerwcu firmowe konto, w ciągu 2 dni roboczych poinformujemy się o uruchomieniu promocji w Centrum zniżek.
Dziekuje za szybka odpowiedz.
Przegladalem dzisiaj centrum znizek i niczego nie znalazlem.
Konto aktywne jest od 10.06.
@GilletteOfficial Sprawdziłam przed chwilą, że to drugie Twoje konto w Serwisie zarejestrowane na ten sam NIP. Nie spełniasz więc warunków, które podałam wyżej. Pakiet promocyjny nie zostanie uruchomiony.
Dzien dobry
Wielka szkoda:(
Czy zatem jako nowy sprzedawca moge chociaz aktywowac usluge SMART dla kupujacych?
Pozdrawiam
@GilletteOfficial niestety allegro nie od dzisiaj pomaga głównie kupującym, albo nowym sprzedawcom. Starych użytkowników, mają niestety daleko gdzieś 🙂
dostałem własnie maila od prezesa allegro, w którym chwali się, że wsparli w okresie koronawirusa użytkowników na prawie 400 mln złotych. Ja żadnego wsparcia nie otrzymałem, a zapomniałem wprowadzono mi prowizję od wysyłek, i zrobiono bałagan z nadaniami i rozliczeniami paczek. Dziękujemy prezesie François Nuyts za to wsparcie. Jest nieocenione w tym trudnym okresie 🙂
Zgadnij skąd te 375mln 😉
Najlepsze w tej promocji to to, że pootwierały się pseudo nowe firmy na żonę,brata itp. a sprzedawca nadal ten sam. Ominięcie systemu tego samego nip i oto mamy prowizje 0%, a ty stary sprzedawco cierp do końca promocji bo ceny poszły w dół o cały koszty prowizji i jesteś teraz szaraczkiem. Nieoceniona ta pomoc Panie Franmcois Nuyts, tylko pogratulować.
@grzmaz1984 napisał: "pootwierały się pseudo nowe firmy na żonę,brata itp. a sprzedawca nadal ten sam. Ominięcie systemu tego samego nip i oto mamy prowizje 0%, a ty stary sprzedawco cierp"
Zdradzę Ci sekret: Ty też możesz założyć firmę na żonę, brata, itp. i nie płacić prowizji przez 3 miesiące.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Tu nie chodzi o to by sprzedawcy mieli zakładać nowe działaności tylko Allegro powinno też dbać o interesy starszych sprzedawców ale maja to głeboko gdzieś.
@grzmaz1984 napisał:
"Tu nie chodzi o to by sprzedawcy mieli zakładać nowe działaności "
Ależ właśnie o to chodzi.
"Allegro powinno też dbać o interesy starszych sprzedawców"
Tu się zgadzam.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Zle sprecyowałem 🙂 Tu nie chodzi o to by "starzy" sprzedawcy mieli zakładać nowe działaności tylko dla korzyści prowizji bo tak pozwala regulamin allegro :)"
tak czytam i analizuję i wychodzi na to, że to wsparcie dotknęło w zasadzie kupujących.
"Nowy" sprzedawca obniża cenę o prowizję, nie zarabia więc więcej, klient ma niższą cenę.
@GilletteOfficial tak ustaw odpowiednie dostawy, cennik, ilość komentarzy zwroty i sam wskoczy 🙂
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/kategoria/allegro-smart
@kostas11 pocieszające jest to, że dzięki naszym prowizjom nowi użytkownicy mają na start 3 miesiące za free. Będę to opijał cały weekend 😂
Posiadam już aktywne konto, ale nie posiadam jeszcze informacji o aktualnej promocji w Centrum Zniżek. Co powinnam zrobicć, aby Allegro przyznało mi tę możliwość?
@NatureMark Konto, z którego piszesz, nie jest firmowe. Nie przesłałeś do nas dokumentów potwierdzających prowadzenie działalności.
Drogi Moderatorze,
Miałem wcześniej informacje, że jeżeli wznowie sprzedaz a konto nie było uzytkowane porzez dłuzszy czas - otrzymam 3 miesiace bez prwizji.
Niestety tak sie ni stało.
@e-familyhome Typowe naciągactwo. Pewnie rozmowa była przez telefon. Jeśli nie to wskaż gdzie jest taka informacja.
dawniej jak się zaczynało działalność to początki zawsze były ciężkie teraz to tym co mają duże doświadczenie podcina się nogi ,ręce opadają ,szkoda gadać.