Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas wystawiana ofert nie mogę wybrać żadnej kategorii, w każdej pojawia się komunikat: Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.pl, dlatego oferta nie może być opublikowana.
Czcionka jest jasnoszara - nie można wybrać żadnej kategorii?
Ktoś ma podobnie?
Witam mam pytanie czy ten problem został naprawiony
u mnie to samo
Wystawiam na Allegro kilka lat. Dziś wyskoczył mi taki komunikat jak poniżej tzn. Ze nie da się wystawić aukcji w serwisie bazowym.
Proszę o pomoc dlaczego tak może się dziać.
Z przyjemnością donoszę, że problem został wyeliminowany. Bardzo was proszę, abyście sprawdzili to w nowej karcie incognito lub po wyczyszczeniu ciasteczek. 🙂
Mam to samo, właśnie wszedłem na "gadane" żeby zobaczyć co znowu Allegro odpierniczyło.
No i już widzę, że standardowo bawią się wkurzając ludzi. To ma być partner w biznesie? 😉
Nie mogę wybrać kategorii
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mamy ten sam problem
Wszyscy mają problemy, z wystawianiem ofert lub modyfikacją, trwają prace nad rozwiązaniem problemów.
chyba pomału puszcza , grupowe modyfikacje już idą .
Próbuję wystawić podobny produkt, niestety wyrzuca mi błąd: "Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.pl, dlatego oferta nie może być opublikowana"
Kategoria jest prawidłowa, sugeruje zupełnie inne kategorie.
@Moltec Podaj proszę numer oferty, na której podstawie chcesz wystawić podobną oraz dodaj zrzut ekranu z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
U nas to samo o co chodzi ?
witam, u nas dokładnie to samo, błąd jest jak widać większy, próbowaliśmy wystawiać w kategorii szale - pokazuje się komunikat : Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.pl, dlatego oferta nie może być opublikowana
U nas to samo, każda kategoria przy próbie wystawienia komunikat: Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.pl, dlatego oferta nie może być opublikowana
U nas wygląda to tak
u nas to samo!!!! kategoria plyty kompakowe -rock
mam to samo w kategorii Allegro - Moda - Odzież, Obuwie, Dodatki - Bielizna damska