Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy coraz bliżej. Już teraz możecie się zaangażować w granie w pomaganie. Od 4 grudnia 2023 do 9 lutego 2024 wystawiajcie oferty na Aukcje dla WOŚP.
Tegoroczny cel: Płuca po pandemii. Gramy dla dzieci i dorosłych!
Tym razem zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na wyposażenie szpitali w urządzenia do diagnostyki i monitorowania chorób płuc oraz rehabilitacji pacjentów na oddziałach pulmonologicznych.
Jak wystawić ofertę dla WOŚP
Gotowe!
Pamiętajcie, żeby w opisie użyć wyłącznie oficjalnych grafik, które udostępniła Fundacja WOŚP. Korzystajcie tylko z tych, które zostały przygotowane dla 32. finału.
Większość kupujących nie będzie miało z tym problemu, tylko konto firmowe ma taki"problem".
Zrób aukcje zbiorczą i wystaw na jednej aukcji 100 winyli 🙂
Wystawiam co roku testowo różne płyty od połowy grudnia i sprawdzam jakie jest zainteresowanie aukcjami. W tym roku jest wyraźnie mniejsze, więc szkoda płyt.
@sectio_aurea Z poziomu konta biznesowego widzisz oferty, w których sprzedający dodają faktury do zamówienia. Tutaj znajdziesz więcej informacji: https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/wprowadzilismy-zmiany-w-wyswietlaniu-ofert-na-allegro-business-...
W każdej chwili z poziomu ustawień możesz przełączyć się na widok konta konsumenckiego (w sekcji Konto wybierz widok dla konsumenta).
Po zrobieniu aukcji nie ma jej w "mój asortyment" ani nie mogę jej znaleźć. Link działa, ale jakby ktoś wyszukiwał hasłami to nie ma opcji. Jak temu zaradzić?
@oysterboy Której oferty dotyczy problem? Jakie frazy wpisujesz w wyszukiwarkę?
https://allegro.pl/oferta/gitara-oysterboya-stratocaster-po-przejsciach-oysterboy-15085618055
Ta oferta. próbuję wpisywać w wyszukiwarkę "oysterboy" "gitara oysterboya" i niestety się nie wyświetla. przez stronę licytacji wośp też na hasła "oysterboy" "oysterboya" nie można tego znaleźć na ten moment. Jedynie link działa. Czy da się temu zaradzić?
@oysterboy Oferta jest widoczna w wynikach dla każdej z fraz:
cześć :). mam na koncie sporo trwających aukcji WOŚP , ale nie podłączyłam jeszcze konto do wypłat za wysyłki. Dostałam też maila z PayU z prośbą o weryfikację tożsamości. Czy jeśli wprowadzę teraz konto do wyplat i weryfikację PayU to nie wpłynie to nijak na dostępność aukcji ? Wiem ze weryfikacja konta może trwać kilka dni.
@aflisiak Nie, weryfikacja danych do wypłat z Allegro Finanse nie ma wpływu na widoczność wystawionych ofert.
@aflisiak na nic nie wpłynie po prostu opóźnisz se wypłatę kasy na wysyłki którą dostaniesz od kupujacych 🙂