Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, tak jak w temacie. Wystawiam na Allegro, (nie na lokalnie) telefon. Sprzedaje go 4 razy 4 różnym uzytkownikom za pieniądze najtańsze e Polsce. Żaden z nich oczywiście nie odbiera telefonu i nie płaci. Czy to normalne zachowanie ? Dawno nic nie wystawiałam, ale widzę że Allegro to rynsztok bez żadnych zasad.
@Olenka0908 Wiesz, ze niestety zgodnie z regulaminem kupujący ma 30 (!!) dni na wpłatę po licytacji? Mozesz to skrócić dając w opisie aukcji termin np 7 dni. Zgłaszaj niepłacących na Allegro. Tu już był watek o takiej co dostała trwałego bana za takie zabawy...
Ja zawsze piszę w opisie ze czekam na wpłatę max 24h, a po tym czasie transakcję uznaję za nieważna.
Tylko gdzie tą hołotę zgłaszać ? Pierwszy raz jak mam 15 lat konto na Allegro mam sytuację że 4 razy pod rząd trafiam na 4 różnych kupujących którzy nie chcą zapłacić za telefon który w sumie jest najtańszą ofertą w Polsce. Nie rozumiem takich ludzi.
@Olenka0908 Jeśli konkretni użytkownicy wzbudzają Twoje wątpliwości i według Ciebie naruszają zasady, możesz zgłosić ich tutaj. Sprawdzimy te konta i jeśli potwierdzimy naruszenia regulaminu, będziemy działać.
Karol5634- brak wpłaty, brak kontaktu, przy tym brak kultury
knapol96- brak wpłaty, brak kontaktu.