anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Adres wysyłki/nadania

Kot_Pomaranczowy
#8 Zapaleniec#

Jak można jednorazowe zmienić adres wysyłki / nadania towaru jeżeli adres wysyłki / nadania a adres firmy różne?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Kot_Pomaranczowy podczas generowania etykiety w Wiza powinna być możliwość zmiany adresu .

oznacz moderatorów

Kot_Pomaranczowy
#8 Zapaleniec#

W przypadku każdej nowej karty produktu muszę zmienić adres wysyłania, chciałabym to zmienić raz i nie wrócić do tego

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Kot_Pomaranczowy specjalnie dla Ciebie zmienili 🙂 dodaj se do książki adresowej i podmieniaj przy zamawianiu 😄

Jak było do tej pory

Sprzedający podawali adres podjazdu kuriera już w pierwszym kroku formularza Wysyłam z Allegro – gdy nadawali przesyłkę dla klienta. Takiego adresu nie mogli później edytować.

Co zmieniliśmy

Obecnie adres podjazdu w formularzu Wysyłam z Allegro podajesz na późniejszym etapie – dopiero gdy zamawiasz kuriera.

Usunęliśmy pole Dane podjazdu z tej części formularza, w której zamawiasz przesyłki. Gdy będziesz zamawiać podjazd kuriera, domyślnie podamy adres podjazdu z Twojej książki adresowej. W każdej chwili możesz go zmienić. Wystarczy, że klikniesz [zmień adres podjazdu].

kostas11_0-1750672495333.png

W swojej książce adresowej możesz ustawić 2 adresy, których będziemy automatycznie używać w formularzu Wysyłam z Allegro:

• domyślny adres nadawcy
  • domyślny adres podjazdu.

Jeśli nie ustawisz domyślnego adresu podjazdu, automatycznie wyświetlimy tutaj dane, które podajesz w miejscu domyślny adres nadawcy.

Przeczytaj nasze artykuły o narzędziu nadawczym Wysyłam z Allegro.

________
Κώστας
oznacz moderatorów