anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywacja konta mBank

k1n1m0d
#9 Pomysłodawca

Dzien dobry, aktywowalem numer rachunku na naszym koncie przez przelew natychmiastowy, ktorzy zdarzyl nawet juz wrocic na nasze konto, ale konto jak nie bylo aktywne, tak nadal nie jest. Ile to moze jeszcze potrwac?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@k1n1m0d weryfikuję problem z aktywacją wypłat i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

k1n1m0d
#9 Pomysłodawca

Tylko widze, ze jestem na koncie prywatnym tutaj, podczas gdy konto firmowe jest na NIP 1251796563.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@k1n1m0d dziękuję za doprecyzowanie. Z tego co widzę, to dzisiaj ponowiłeś aktywację rachunku i aktualnie trwa weryfikacja przez operatora płatności. Może to potrwać do kilku dni roboczych, dlatego poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Sandra
oznacz moderatorów

k1n1m0d
#9 Pomysłodawca

Nie ponowilem. Dodalem numer BIC/SWIFT, bo myslalem, ze to cokolwiek przyspieszy. Czy mam rozumiem, ze weryfikacja przez bramke wydluza proces?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@k1n1m0d faktycznie nie było dzisiaj ponowienia przelewu - przepraszam za wprowadzenie w błąd, zmyliła mnie dzisiejsza data w systemie. Przelew został już zaakceptowany w piątek i teraz wniosek jest w trakcie weryfikacji. Może potrwać to do kilku dni roboczych i sposób weryfikacji nie wpływa na ten czas. 

Sandra
oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@k1n1m0d

To był przelew natychmiastowy na nr konta, czy płatność przez bramkę płatniczą? 

oznacz moderatorów

k1n1m0d
#9 Pomysłodawca

Przez bramke i to chyba przelewy24, bo widze w historii rachunku najpierw wychodzacy, a potem przychodzacy na 1,00 PLN.

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@k1n1m0d 

Czy jak wyświetłił ci się formularz przelewy (wypełniony), to cokowiek tam zmieniałeś lub dopisywałeś (choć większość pul jest zablokowana). 

oznacz moderatorów