Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem aktywować przelewy24. Od ponad tygodnia czekam na weryfikację wpłaconej złotówki oraz przesłanego dowodu. Czy ma ktoś informację jak długo to może trwać?
Bez aktywacji nie mogę wypłacić pieniędzy z konta.
Pisz do Przelewy24 też dopiero po napisaniu mi odblokowali 🙂 https://www.przelewy24.pl/kontakt
@centrospaw Poprosiłam o sprawdzenie Twojej weryfikacji, jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę tutaj z informacją dla Ciebie.
@centrospaw Wypłaty środków przez PayU i Przelewy24 są już aktywne na Twoim koncie.
Dzień dobry @_HolaOla_
mam podobny problem. Czekam od miesiąca na weryfikację. Przelew kontrolny wykonany, dokument uwierzytelniający własność konta załączony i cisza .... proszę o pomoc. Dziękuję!
aerotherm
Cześć. Czy mogłabyś sprawdzić, dlaczego jeszcze nie aktywowali mi konta sprzedawcy? Przelew robiony 17.06.2020 i do tej pory cisza.
Witam. Czekam już kilka dni za aktywacja przelewy24, dowód wysłany. Próbowałem dwukrotnie. Prosze o pomoc @_HolaOla_
@szymanskiserwis Weryfikacja w Przelewach24 standardowo może potrwać do 5 dni roboczych, więc musisz jeszcze chwilę poczekać.