Zrobiłam przelew na 1zl aby aktywować sprzedaż . Było to w piątek
Dziś dostałam zwrot tej złotówki
. Ale sprzedaż nadal nie działa
Na aktywację mają podobno 3 dni
Aktywują ?
Dziś dostałam zwrot przelewu
I oczywiście nie wiem czy dla Allegro wszystko pasi
Więc grzecznie czekam
Nie da się zrobić screena że strony banku aby pokazać przelew
@Client:127803383 nie będzie możliwości zrobienia screena, ale jeśli pieniądze zostały pobrane z konta to, będzie możliwość pobrania potwierdzenia płatności.
Jeżeli przelew został zlecony z rachunku, którego jesteś jedyną właścicielką i dane na przelewie będą zgodne z danymi podanymi na koncie Allegro - to powinno się wszystko zgadzać i przejść prawidłowo. Jeżeli coś będzie nie tak, to skontaktuj się z nami przez ten formularz.
Dzięki za zainteresowanie
Mam nadzieję że wszystko będzie grało
Do Sandry Moderatorki
Mam prośbę
Możesz sprawdzić ten mój nieszczęsny przelew
Czy jest zaksięgowany prawidłowo
Jako ode mnie czyli właścicieli konta
Bardzo mi zależy
A sprawa się ciągnie
@Client:127803383 weryfikacja trwa do 3 dni roboczych, więc przykro mi, ale musisz jeszcze uzbroić się w cierpliwość.
Weryfikacja przeszła
Dzięki za pomoc
Mam jeszcze pytanie żeby uniknąć ewentualnych blokad
Chce wystawiać ręcznie robione przez siebie na szydelkach torebki damskie
Bardzo piękne i oryginalne
W cenie ok 400 zł
Każda jest inna i w innym kolorze
Mogę dać 20 podobnych do siebie ogłoszeń
Ale jednak innych bo każda torebka to inny wzór kolor cena zdjęcie
Z góry dziękuję za pomoc
@Client:127803383 tak, ale nie jesteś prosfesjonalnym sprzedawcą, więc polecam wystawić te oferty na Allegro Lokalnie, które jest skierowany dla prywatnych sprzedających takich jak Ty. Tutaj znajdziesz informacje jak wystawić taką ofertę oraz wszystkie najważniejsze informacje dotyczące sprzedaży.
A jaka jest różnica między Allegro normalne a Allegro Lokalne ?
@Client:127803383 Allegro Lokalnie to specjalne miejsce, które powstało z myślą o okazjonalnych, prywatnych sprzedających. Możesz tutaj wystawić nie tylko darmowe ogłoszenie, ale również ogłoszenie z licytacją lub opcją kup teraz. Podsyłam artykuł, który wytłumaczy różnicę między serwisami, oraz podsyłam zrzut ekranu 😉