Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim, potrzebuję pomocy ponieważ jestem nie pełnoletni ale mam konto zwykłe i chcę aktywować Przelewy24 i czy jak wybiorę opcję konto zwykłe żeby przesłać dokumenty to nie będzie problemu jeśli na moim dokumencie będzie że jestem niepełnoletni i nawet jeśli to zatwierdzą to konto nadal będę mieć zwykłe? Pozdrowienia
A dane w koncie Allegro masz prawdziwe?
Mam dane wszystkie prawdziwe imię nazwisko itd. Jak na dokumencie ale na allegro nie dawałem swojej daty urodzenia
Nie, jak nie masz 18lat to musisz mieć konto "Junior" a ono ma ograniczenia, musisz najpierw to wyjaśnić.
Cześć, @Client:107406433. Skonsultuję ten temat i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami 🙂
@Client:107406433, wypłata środków będzie możliwa, w przypadku, gdy dane właściciela konta Allegro i właściciela konta bankowego będą takie same. Jeżeli masz nie mniej niż 13 lat, to nie będzie problemu - o ile przedstawisz dokument tożsamości.
Tak, ale warunkiem założenia konta zwykłego jest mieć 18lat!
Zaznacz, czy masz ukończone 18 lat.
Jeśli nie, podaj dokładną datę urodzenia. Utworzymy dla Ciebie konto Junior, a gdy skończysz 18 lat – automatycznie przekształcimy je w konto zwykłe.
Ale nie będzie jakiś rodzicielskich rzeczy na tym junior?
Nie wiem, nie znam tam zasad: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konto-junior/czym-jest-i-jak-zalozyc-konto-junior-4GDdXn8...