anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Ads - aktualne dane dot. konwersji

PortoStrefa
#9 Pomysłodawca#

Czy dane dot. konwersji tj. ilości zainteresowanych osób i sprzedaży są widoczne na bieżąco czy też aktualizowane po pewnym czasie np. po iluś godzinach/na następny dzień lub później?

Włączyłem reklamy wczoraj wieczorem, 200 zł wydane, dziś jest nieco więcej sprzedaży niz przeważnie ale raport z reklam tego nie odzwierciedla aby to było z reklamy a nie organicznie. Inne dane (jak wyświetlenia, kliknięcia itp.) widać że są na bieżąco. Nie wiem zatem czy zwiększać budżet (bo już ok. południa się skończył), czy też to marnowanie pieniędzy.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@PortoStrefa W tej sprawie skontaktuj się telefonicznie: 800 37 22 37. To infolinia dedykowana tylko tematyce ADS. Możesz też napisać przez ten formularz. Odpowiedzą Ci eksperci.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

PortoStrefa
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję, dzwoniłem przed chwilą

oznacz moderatorów

PortoStrefa
#9 Pomysłodawca#

Które miejsce emisji Allegro Ads najlepiej konwertuje? Z tego co zauważyłem wczoraj dla miejsca emisji na stronie produktu bardzo szybko budżet leciał. Dla wyników wyszukiwania znacznie wolniej dlatego tylko to zostawiłem na początek.

Sprzedają raczej drogie przedmioty, większość  od kilkuset zł w górę, choć tańszych trochę też. Zatem impulsywne zakupy raczej chyba nie będą częste. Mogę się domyśleć że to pewnie trochę zależy właśnie od ceny i typu produktu.

oznacz moderatorów