Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym komuś podarować rozwiązanie, czy jest taka możliwość? + gratis lajka.
Bo gdzieś zauważyłem, że nie ma takiej możliwości.
U mnie dzisioj pado, mokro i ponuro więdz kuń.czę robota i czas na chałube
@LEW433 Czyli- szychta i klocek.
patyk sypie łapkami 😄
🍺No to po szychcie to🍺
Ojej, tutaj wpunktu brakuje 🙂 Jak to możliwe?
Szkoda ci? 🙂
@xyz96, możesz dołączyć do zabawy i "powpunktować", to taka forumowa dyscyplina sportowa: kto przywali najwięcej wpunktów. Można medal dostać i kupon do Biedronki 😁
@konto zamknięte Eee tam. Takie śmieciowe wpunkty nie są nic warte 🙂
To kto u was masz szansę na ten kupon?
@xyz96, jeszcze niedawno liderem był @konto zamknięte, ale @pulkownik66 depcze mu po piętach 😁
@konto zamknięte @xyz96 Miesiąc temu zaliczyłem od razu 6 w-punktów śmieciowych, i co?
I liczą się cały rok... Niestety.😀
@pulkownik66, to że dostałeś, to nic, chodzi o te, które rozdałeś 😁
@konto zamknięte To jak mam nie rozdawać jak mam ich 12, najdziwniejsze jest to- że ile bym nie rozdał, to wciąż mam 12. Taka kumulacja.
@pulkownik66, dlaczego 12? Rozdajesz na prawo i lewo bez linitu, masz szansę na kupon, no i medal oczywiście 😀
@konto zamknięte Mam 12 bo 6 z tamtego roku /wszystkie z automatu/🤣 i w miarę systematycznie uzupełniam, ale staram się nie przekroczyć magicznych 24.
@xyz96, wiadomość z ostatniej chwili:
do grona liderów dołączył łaskibez 😁
@konto zamknięte Serio? To dopiero sensacja 🙂 Już się mnie nie boisz? Bo wczoraj strasznie na mnie narzekałaś, że cię szantażuję, ale dowodów nie mogłaś znaleźć. Poprawiłaś już te niezgodne z regulaminem oferty? 🙂
@xyz96 musisz tak z rana- poczekaj do wieczora jak się wszystko rozkręci. Naprawdę nie dajesz już rady?
@pulkownik66 Spoko, daję radę, jest git 🙂
@xyz96 Jak to mówią- przyjdzie kit- bedzie git
Przyjdzie sztoko- będzie spoko.
@xyz96, szkoda czasu na szukanie, tego co admini już schowali.
Ty naprawdę myślisz, że ktoś się ciebie boi? Dobry żart na początek dnia😂😂😂. Narzekać będę dalej, bo niepotrzebnie swoją frustrację wylewasz na niczemu niewinnych ludzi. Trochę dystansu do samego zdecydowanie poprawia spojrzenie na innych.🙂
Dzięki za przypomnienie, ciągle mi to umyka. W razie czego, przypomnij mi jeszcze za jakiś czas. 😃