anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro DHL BOX problemy

hifisklep_com
#8 Zapaleniec

Od 2 tyg jest problem z odbiorem paczek przez kuriera z paczkomatu  DHL BOX/ w tam tygodniu paczka leżała w paczkomacie parę dni, oczywiście kupujący zrezygnował a ja zostałem obciążony wysyłką:

-paczkę sam dostarczyłem do paczkomatu

-paczkę sam odebrałem z pomocą DHL z paczkomatu ( pewnie do dzisiaj by tam leżała )

-czy będę obciążony  za błędy Allegro Delivery ?

-złożyłem reklamacje ale po nr listu wychodzi, że paczkę odebrał kurier ale to byłem ja ........

AD0201NRB8

Wczoraj, znów paczkę nadałem w paczkomacie DHL i oczywiście dalej tam jest / czy jest możliwość wyłączenia tej formy wysyłki ale żeby nie stracić  Smarta to jest bez sensu 

AD021AF8I3

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @hifisklep_com! Widzę, że sprawę przesyłek wyjaśniasz już z nami mailowo w zgłoszeniach:

• Nr 59961559 - dotyczy reklamacji przesyłki AD0201NRB8
  • Nr 59981888 - dotyczy przesyłki AD021AF8I3. Doradca poinformował o nadaniu przesyłki po godzinie granicznej - dlatego nie została odebrana. Kurier otrzymał już zlecenie odbioru paczki. 

Nie będzie możliwości wyłączenia dostaw DHL w ramach Allegro Delivery. Udostępnianie dostaw Allegro Delivery, jest jednym z warunków, aby mieć oznaczenie Smart! w ofertach. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

hifisklep_com
#8 Zapaleniec

rozumiem, ze tak działa Smart ale jak kurier nie odbiera paczek a wy pobieracie za to opłatę to chyba jest coś nie tak/ z inpostem na tysiące przesyłek nigdy nie miałem żadnego problemu, miejmy nadzieje, że kurier odbierze dzisiaj paczkę z paczkomatu 

oznacz moderatorów