Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nadałem przesyłki DPD poprzez Apaczka i tam opłaciłem zamówienia, teraz widzę że w rozliczeniach Allegro doliczone zostało -11,99zł. Dlaczego dwa razy zapłaciłem za tą samą przesyłkę?
Zmień w dostawach na Kurier DPD bo teraz masz Allegro Kurier DPD i Cię kasują 😞
Nie zwrócą pobranej kasy ?
Próbuj pisać wielu ma ten problem 😞
Ok, dzięki za info.
@torebeczka-pl Doliczone czy odliczone? Sprawdź dobrze. Masz Smarta w dostawach?
Doliczyli mi na saldo ujemne (muszę za to zapłacić allegro)....
@torebeczka-pl Kostuś wyjaśnił. On mądry chłopina 🙂
Oj tak :-).
@WREDZIA-W1 dziękuję, już napisałem.
@WREDZIA-W1 zrobili taki wałek, weszli w układ z DPD i teraz allegro sprzedaje usługę, i z automatu zmienili wszystkim Kurier DpD na allegro kurier DPD a dołożyli do dostaw Kurier DPD i kto nie zmienił a wysyła przez brokera ma podwójną opłatę, nie zmieniło sie tylko tym co mają bezpośrednią umowe z dpd, płacą allegro a dpd nie nalicz im na fakturze 🙂
@kostas11 Dobry Boże, pojęcia nie miałam.W życiu nie wejdę w żadne Srajty ani allewysyłki!!!
wujek @kostas11 i ciocia @WREDZIA-W1 są najlepsi! 😄 😊
a mnie od 4 dni boli kręgosłup <leży leży> 😞 5 min i do łóżka spowrotem 😞
to będziesz płacić prowizje od kosztów wysyłki
@torebeczka-pl tu masz jaśniej żeby nie kasowali Cię podwójnie 🙂
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/allegro-kurier-dpd-nowy-model-rozliczeniowy-ZGjlBn2rdU4
Zobacz, jak możesz łatwo edytować metody dostawy w cennikach i grupowo przypisać je do ofert.
Tak, już to zrobiłem zaraz jak mi tam wyżej napisałeś. Teraz będę walczyć by mi zwrócili pobraną kasę bo będzie tego sporo....
a gdzie Ty widzisz że Allegro doliczyło -11,99 zł ? pytam bo mi też zmienili DPD na Allegro DPD i miałem już kilka wysyłek Allegro DPD ale w historii operacji nie widzę żadnych obciążeń ze strony Allegro tak że nie wiem komu płacę za wysyłkę,
może ma znaczenie że moje ceny wysyłki zostały na pierwotnym wyższym poziomie niż maksymalne ustalone dla Allegro DPD ?
@ELEKTROMARKET On wysłał przez platformę Apaczka. Tam trzeba zapłacić od razu. 11.99 zł. widać w Moje konto---->Rozliczenia z Allegro
@ELEKTROMARKET Moje konto -> Rozliczenia z Allegro
typ operacji: Kurier DPD wczoraj dostałem masówkę i wszystkie dopiero po dostarczeniu....