Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam problem z wysyłaniem większych paczek poprzez ALLEGRO DPD. Paczka ma wymiary 60x60x80, niestety dostaję informację, że paczka jest zbyt duża.
W informacji dot. allegro dpd jest:
Maksymalne wymiary przesyłek wynoszą:
Z tego rozumiem, że mógłbym wysłać paczkę o wymiarach 100x100x100 (suma szerokości, długości i wysokości). Dlaczego nie mogę tego zrobić? Z tego co widze, to największe wymiary, które może mi "przepuścić" to ok 55x55x55
Ja mam ten sam problem, ponoś to jakoś trzeba przeliczać nigdy mi nie wchodzą takie duże wymiary. Zmniejszam więc wtedy wymiary do takich żeby można było zaakceptować.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę więc moderatorów o odpowiedź dlaczego tak jest , mnie to też interesuję dlaczego w regulaminie podane są rozmiary paczek do całość do 300 cm, jeśli nigdy nie można wysłać takiej paczki? Jakiekolwiek wpisywanie rozmiarów w różnych kombinacjach blisko 300 cm długości całego rozmiaru paczki, bez względu na wagę nigdy nie wchodzi. Mi największe rozmiary jakie mogą wpisać to przyjmuje system 60x60x50 czyli 170 cm . Jest to dużo mniej niż w instrukcji i regulaminie wysyłek. Dlaczego podajecie nieprawdziwe wymiary jakie w rzeczywistości można wpisać?
@BernVisjo przekroczona jest waga gabarytowa paczki:
to kiedy przy wymiarach 300 max można wysłać?