Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
Po dziś dzień nie wiem jak zaakceptować regularmin do Allegro Finance. Kilka razy dostawałam już wiadomość z przypomnieniem, dzisiaj również, klikam w link, który przenosi mnie do panelu "Środki i historia operacji". I tam nie ma zupełnie nic do odhaczenia, odnośnika do regulaminu. Jedyny regulamin jest na samym dole strony, ale tam również sprawdzałam i nic.
Przez pewien czas byłam pewna, że może jakoś odhaczone to mam i nie pamiętam, kiedy to robiłam, ale domyślam się, że skoro dostaję wiadomość z przypomnieniem, to jednak do Allegro Finance zapisana nie jestem. Co zrobić? [tak, jestem zalogowana poprawnie - nie mam innego konta na Allegro]. Link do regulaminu nie działa poprawnie?
Podbijam temat, bo jak na razie nie mam rozwiązania na ten problem.
@Slayers_Zellas link z formularza powinien Cię przenieść do tej zakładki i jeśli wyrażasz zgodę na potwierdzenie danych, musisz:
Po kliknięciu podaną zakładkę dostałam panel "Dziękujemy za potwierdzenie zgody". Więc wygląda na to, że jest gotowe 🙂 Dziękuję za pomoc!
@Slayers_Zellas bardzo się cieszę i polecamy się na przyszłość! Dobrego wieczoru 🙂