anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro finance

bonususs
#8 Zapaleniec

Witam, zrobilem przelew za 1 zlotowke dwukrotnie zeby aktywowac moje konto spowrotem i 2x dostalem zwrot od paypro spolka i gdy wchodze na allegro lokalnie nadal mam taki napis: 

bonususs_0-1783370244262.png

Czy ten zwrot oznacza ze wszystko zrobilem jak nalezy czy wrecz przeciwnie? Robilem 2 razy w odstepie ok. 4 dni bo stwierdzilem ze moze cos pomylilem  a musialem zrobic przelew "recznie" bo allegro nie przekierowuje na moj bank

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@bonususs Sam zwrot 1 zł nie świadczy o akceptacji Twojego wniosku, a jedynie o zakończeniu weryfikacji. Nie należy ponawiać przelewu, ponieważ to działanie może spowodować, że proces weryfikacji będzie prowadzony od początku. Proszę, napisz, kiedy wykonałeś ostatni przelew?

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

bonususs
#8 Zapaleniec

ostatni przelew 1 lipca

bonususs_0-1783436354345.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @bonususs. Proszę, podeślij bankowe potwierdzenie ostatniej wpłaty weryfikacyjnej w wiadomości mailowej przez formularz

Marysia
oznacz moderatorów

bonususs
#8 Zapaleniec

wyslalem plik pdf z potwierdzeniem

bonususs_0-1783459706023.png

no nic pozostaje czekac

btw raz jest informacja o przelewie 1zl a raz o przelewie 1zl i 1 grosz, ja zrobilem za zlotowke, byloby smiesznie gdyby ten 1 grosz zawazyl 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@bonususs widzę, że otrzymałeś już od nas odpowiedź. Wypłaty na Twoim koncie zostały aktywowane 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów