Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czym są Allegro Finanse i dlaczego te środki się wyświetlają, ale nie można ich wypłacić? Czy to kwota rezerwowa? Nie mogę tego zrozumieć. Prosze o wyjaśnienie
To są środki dla CEO allegro na drobne wydatki reprezentacyjne 😀
To pewnie „fundusz kawowy” dla prezesa – na dobrą kawę, maybe jakiś lunch, ewentualnie złotówkę na wózek w markecie. 😂 No weź, powiedz, jeśli wiesz – czemu w Allegro Finanse ciągle widnieje ta kwota? To nie moja kwota, tylko Allegro? Da się to jakoś wypłacić, jeśli to wpłata od kupujących? No weź, nie żartuj! Jeśli widnieje jako „kwota Allegro”, mogą to być np. środki z jakichś bonusów, zwrotów lub tymczasowo zablokowane środki? To taka kwota wypłacana zawsze z jakimś opóźnieniem? No nie rozumiem tego.
Już znalazłem co to jest 😀 to wpłaty za przesyłki za pobraniem
Przejrzałem ale dalej nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie.
@HYDROREN w zakładce [Środki i historia operacji] powinieneś mieć opcję zlecenia jednorazowej wypłaty.
Dalej nic takiego nie wiedze, tylko środki do wypłaty i zarezerwowane PayU i Przelewy24 mozna wypłacac a nizej są środki do wypłaty Allegro Finanse, których nie wiem jak wyplacic. To taka kwota wypłacana zawsze z jakimś opóźnieniem? No nie rozumiem tego. Szukam w internecie ale nic nie mogę znaleźć 😕
@HYDROREN bo niedługo obsługiwać płatności będzie allegro Finance i pewnie masz powielone zsumowane to co masz w PayU i P24 pod spodem jako Allegro Finance z czasem zostanie tylko jedna pozycja Allegro Finance 😄
Sam doszedłem do tego – Allegro Finanse to wpłata od kupujących, którzy płacili za pobraniem, a ja nie ustawiłem rachunku w ustawieniach. Płatności przez PayU i Przelewy24 to płatności online, które trafiają od razu. Już się zorientowałem, o co chodzi.
Już wiem co to są Allegro Finance, to wpłata od kupujących co płacili za pobraniem i w ustawieniach nie ustawiłem rachunku. Dziękuje za pomoc 🙂