Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.
Mam w ofercie możliwość skorzystania z dostawy "Allegro kurier DPD pobranie" przy wprowadzaniu paczki system wypluwa że ten przewoźnik nie realizuje przesyłek pobraniowych. To jak to w końcu jest ?
Zrzut ekranu z menadzera przesylek
Pozdrawiam
Dominik
@KELOO_STORE trzeba mieć umowę 🙂
Metoda dostawy Allegro Kurier DPD pobranie jest aktualnie dostępna w Wysyłam z Allegro tylko po podpisaniu umowy z przewoźnikiem. Wkrótce będziesz mógł z niej korzystać w narzędziu również bez umowy z DPD.
Dziękuję. Właśnie przeglądałem nowy model rozliczeniowy z 17 marca 2020 i faktycznie jest tak jak piszesz 🙂
@KELOO_STORE aktualizacja od 5 lipca pobraniówki nadasz bez podpisywania umowy z przewoźnikami 🙂
Witam od wczoraj zacząłem korzystać z oferty wysyłki Allegro Smart DPD - Klient zakupił przedmiot za pobraniem. Chce wygenerować list przewozowy, ale za każdym razem wyskakuje mi błąd Pobranie przy doręczeniu "Usługa niedostępna u tego przewoźnika" Dlaczego tak się dzieje ?? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Gravity-shop do pobrań na razie potrzebna jest umowa z przewoźnikiem .
Jeśli dodasz umowę własną z przewoźnikiem, nadasz przesyłki opłacone z góry oraz za pobraniem metodami, które oferuje dany przewoźnik. Listę przewoźników oraz metody dostawy dostępne przez Wysyłam z Allegro znajdziesz poniżej:
aktualizacja od 5 lipca pobraniówki nadasz bez podpisywania umowy z przewoźnikami 🙂
@kostas11 tylko to dotyczy pobraniówek od UPS, w przypadku DPD jeszcze nie możemy określić kiedy nadanie takiej przesyłki będzie możliwe w Wysyłam z Allegro bez podpinania umowy z przewoźnikiem.
@la_nika no tak faktycznie 😞
To czemu w treści wymieniliście wszystkich, Wystarczy, że udostępnisz poniższe metody w swoich ofertach ?
Jeśli masz konto firmowe, przesyłki nadasz bez podpisywania umowy z przewoźnikami, a za dostawę rozliczysz się bezpośrednio z nami. Wystarczy, że udostępnisz poniższe metody w swoich ofertach i skorzystasz z Wysyłam z Allegro:
@kostas11 ale tutaj wymienione jest Allegro Kurier DPD i tu faktycznie nie potrzeba umowy, a nie Allegro Kurier DPD pobranie, gdzie podpięcie umowy jest wciąż konieczne.