Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kto wymyślił, że sprzedawcy którzy do tej pory korzystali z przesyłki "Kurier DPD" nagle za kilka dni z automatu zapłacą za te przesyłki ... Allegro. K**** jakim trzeba być **** **** **** *** , przecież My mamy PODPISANE UMOWY Z DPD i chcemy z nich korzystać a nie z jakiegoś ŚMIESZNEGO allegro!
Rozumiem, że następnym krokiem będą promocje które zorganizuje samo allegro zmieniając nam np ceny w ofertach z 1000zł na 30gr ?
Przecież nikt nie zmusza meliske zaparzyć 😉
Robimy to po to, żeby od 2 kwietnia metody dostawy: Allegro Kurier DPD i Allegro Kurier DPD pobranie zaczęły działać na nowych warunkach i żeby rozliczać je nowym sposobem. Do 2 kwietnia zmiana dotyczy tylko nazwy - nie zmienia się sposób rozliczania tych metod.
Jednocześnie dodaliśmy dwie nowe metody dostawy:
Robimy to po to, żeby z tej metody skorzystali sprzedający, którzy:
Nie no jasne, to jest najlepszy sposób żeby osoby które mają umowy abonamentowe z DPD zapłaciły DPD za abonament a za paczki do Allegro ! Bardzo dobre rozwiązanie.
Przecież możesz zostać na starej umowie
Jednocześnie dodaliśmy dwie nowe metody dostawy:
Robimy to po to, żeby z tej metody skorzystali sprzedający, którzy:
Podmienili nazwy i na:
i dodali nowe
Zmień w cenniku na powyższe i zostaniesz na starej umowie z dpd
Niby dlaczego to ja mam zmieniać skoro poprawnie już raz zrobiłem cenniki dostawy ? To nie powinno być przypadkiem tak, że jak wprowadza się nową metodę dostawy to się ją dodaje a nie obecną zmienia na nową a starą dodaje.
Proszę o wyjaśnienie bo nie do końca mam zaufanie. Z tego co zrozumiałam paczka będzie mnie kosztować 3,99 / 11,99 lub 15,99 a klienta mogę skasować 12,99 / 16,99 ??
Pierwszy raz zarobię dzięki Allegro na czymś??
I tak zapłacisz od tego prowizję więc dla Allegro lepiej jak na tym zarobisz 😉
@sl-aw-ek tu masz wszystko wyjaśnione 🙂 Nie ma obowiązku korzystać z Allegro DPD możesz zostać na swojej umowie !
Dla osób które tego nie zauważą jak najbardziej będzie obowiązek xD