Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, klient zamówił u mnie towar z wysyłką za pośrednictwem Allegro miniKurier24 InPost, niestety nie mogę wygenerować etekiety gdyż wyskakuje komunikat żeby podpiąć umowę z przewoźnikie. Paczkomaty i zwykły kurier, wszystko działa a tu taka niespodzianka.
Próbowałem dowiedzieć się czegoś na infolinii inPostu ale zostałem odesłany do allegro 😕
Proszę o pomoc
@WorldColor_pl żeby nadać paczkę przez Wysyłam z Allegro, potrzebne będzie dodanie podpisanej umowy z InPost. Jeżeli jednak nie masz podpisanej umowy, to możesz nadać paczkę z Managera Przesyłek InPost. Wystarczy, że rozwiniesz sekcję typ przesyłki i wybierzesz z listy Allegro miniKurier24 InPost. Daj proszę znać, czy przesyłki z zaznaczoną dostawą Paczkomat lub Kurier, nadajesz przez Wysyłam z Allegro?
Problem jest w tym, że mam dodaną umowę, wysyłam paczkomatami, kurierem a tylko w opcji minikuriera chce ode mnie umowę i nie da się tego obejść w żaden sposób. InPost odsyła mnie z problemem do allegro
@WorldColor_pl prześlij proszę zrzut ekranu jak to wygląda u Ciebie oraz podaj numer zamówienia, którego dotyczy problem z nadaniem paczki.
Problem był jednak po stronie InPostu, coś pomieszali przy przejściu na abonament firmowy i nie wszystko było podpięte. Dziękuję, już działa