Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,ciągle się powtarza ten sam problem,nie mogę nadać przesyłki przez opcje Allegro miniKurier24 InPost
nie pojawia mi się etykieta na stronie manager.paczkomaty.pl niestety od poprzedniego kontaktu z supportem nic się nie wyjaśniło.
Tak,sprawdzałem nie jednokrotnie jeszcze od wczoraj i nadal nic 😕
A kupujący opłacił zakup przez Allegro Finanse? Bo jeśli zapłacił bezpośrednio na Twój rachunek bankowy to też zakup nie pojawi się w managerze. No chyba że faktycznie masz jakiś problem techniczny.
Metoda dostawy | Allegro miniKurier24 InPost pobranie |
@Wladyslawpriv Inne formy dostawy pojawiają się normalnie w managerze?
Właśnie nie miałem jeszcze ani razu problemu z innymi formami dostawy tylko z tą opcja kurier
No to faktycznie tylko @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ mogą pomóc.
Masz wprowadzony numer konta do wpłat za pobranie w danych klienta?
@Halfrunt O kurka, to może być to 😂
Jeśli chodzi o dane na stronie managera to tak,mam wprowadzony numer konta
@Wladyslawpriv Sprawdź proszę czy ta sytuacja występuje także na innych przeglądarkach oraz urządzeniach i daj nam proszę znać. Wówczas będziemy to sprawdzać.
Tak,tak samo jest na innych przeglądarkach/urządzeniach
Jeśli masz na allegro konto zwykłe to chyba nie wyślesz przesyłki za pobraniem z menadżera Inpost, spróbuj za pomocą "wysyłam z Allegro"
Tak mam konto zwykle lecz na stronie „wysyłam z Allegro” dostaje taki komunikat👇
@Wladyslawpriv W takim przypadku przesyłkę możesz nadać wyłącznie przez Menedżera Paczek InPost. Czy możesz przesłać mi jeszcze pełny zrzut lub zdjęcie swojego ekranu kiedy wybierasz w Menedżerze metodę Allegro miniKurier24 InPost pobranie?
Niezależnie od wybranej opcji na stronie menedżera paczek wyświetla mi się jedynie wcześniejsze zamówienie które zostało anulowane w Allegro
A tak swoją drogą,można to jakoś usunąć w menedżerze czy to samo powinno zniknąć?
niestety samo nie zniknie, tzn. zniknie, ale po roku. Też mnie to drażni bo można się naciąć i nie raz zdarzyło się zaimportować te anulowane.
@Wladyslawpriv Tylko się upewnię, jak ustawiasz zakładkę w pozycji "Allegro minikurier Inpost za pobraniem " to klikasz potem w żółtą zakładkę po prawej stronie - SZUKAJ żeby wyszukało właściwą przesyłkę?