Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam konto firma, by mieć smart w opcjach wysyłki jest odgórnie dla klienta Allegro One Box, Allegro One punkt po 9,99 zł przysyłka, czyli taniej niż inpost który kosztuje 11,49, czy moge ten rodzaj wysyłki usunąć z listy bo problem jest taki ze klienci wybierają tą przesyłkę za 9,99 bo taniej, a że ja mieszkam na wsi i nie ma nigdzie w pobliżu paczkomatu allegro zeby nadać tę paczkę, musze zaznaczać podjazd kuriera do mnie do domu i wszystko byłoby ok tylko, że klient kupuje u mnie towar o 8 rano ja o 9 już mam spakowany i mogłby wyruszac w drogę, a ja czekam na tego kuriera ups a on przyjeżdża dopiero na drugi dzień po południu po paczkę i tym sposobem paczka od zakupu do wysyłki leży u mnie półtora dnia a potem klienci narzekają, że nie przyszło im na czas i obwiniają mnie.
@jolantka79 pewnie , przymusu nie ma ,ale wraz z usunięciem łonów zniknie oznaczenie smart z Twoich ofert , wszyscy mamy problem z tą ,, usługą ,, / celowo w cudzysłowiu / ,ale nie ma wyjątków jak w wojsku cyt ,, ch....wo , ale jednakowo ,,