anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One jednorazowe zlecenie odbioru dla wielu paczek

Client:112604949
#11 Animator#

Dobry, jak zlecić odbiór paczek przez kuriera gdy może być ich więcej niż jedna w ciągu dnia ale niewystarczająco na stałe zlecenie odbioru? Jak to ogarnąć logistycznie? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

#11 Animator#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Oraz pytanie do moderatorek mam: czy jeżeli nie zawsze byłoby 4 paczki lub więcej dla stałego zlecenia odbioru to wtedy co, po prostu płaci się za podjazd kuriera w tym wypadku? Nie ma o tym w regulaminie ani na stronie pomocy. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112604949 podjazd kuriera Allegro one jest za darmo bez względu na to czy to stałe czy jednorazowe zlecenie. Jeżeli chodzi o ilość przekazywanych przesyłek, to nie jestem w stanie odpowiedzieć teoretycznie, bo to zależy czy raz byłoby mniej paczek, czy regularnie byłoby mniej niż 4. Jeśli taka sytuacja zdarza się wyjątkowo to ok, ale jeśli tylko zazwyczaj jest do przekazania odpowiednia ilość przesyłek to należy zmienić stały podjazd kuriera na jednorazowy. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Client:112604949 zlecenia są za darmo, możesz sobie robić zlecenie do każdej przesyłki osobno. 

oznacz moderatorów

#11 Animator#

@sl-aw-ek Nie rozumiem, mam w ciągu kilku godzin dwa różne zamówienia, kurier będzie dwa razy podjeżdżał w ciągu dnia?

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Client:112604949 to co zrobi kurier to jest już osobna sprawa, możesz zrobić zlecenie do jednej przesyłki a przekazać 10 - to nie ma żadnego znaczenia. 

oznacz moderatorów