anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro prosi o numer przy logowaniu który już nie istnieje

Rafal_8955
#7 Wielbiciel#

Mam problem. Nie mogę dostać się do mojego konta - zalogować ponieważ system uwierzytelnienia prosi o kod wysłany na numer który już nie istnieje. Kilkukrotnie  zmieniałem w ustawieniach konta numer telefonu ze starego na aktualny i zapisywałem. Ale mimo to gdy używałem smartfona do logowania się na konto to z racji tego, że było to nowe urządzenie to musiałem wpisać kod który allegro ciągle wysyłało na nieużywany numer telefonu. Miałem mimo to ciągle dostęp do konta (swobodne logowanie się) z domowego komputera bez problemu. Ale teraz i na domowym komputerze muszę wpisać kod bezpieczeństwa i widzę, że wysyłany jest na stary numer. Na numer który już teraz jest nieaktywny, wyrejestrowany z racji tego, że nie był używany ponad rok. Kilkukrotnie na domowym komputerze z którego mogłem się logować do konta zmieniałem wszędzie, w każdej rubryce gdzie tylko był stary numer na nowy aktualny i mimo to system cały czas wysyła kod bezpieczeństwa na numer który w tym momencie już nawet nie jest aktywny.

Jak mam się dostać teraz na moje konto?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Rafal_8955 napisz do nas proszę za pomocą tego formularza. Po weryfikacji tożsamości, Doradca pomoże odzyskać Ci dostęp do konta. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów