Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem na sprzedaż dane do konto z grą. Kupujący kupił to i po okresie około tygodnia otworzył dyskusję. Nie byłem w stanie zwrócić pieniędzy po prostu z powodu ich braku, dlatego zachęciłem kupującego do skorzystania z Allegro Protect, abym ja mógł spłacić tą kwotę po prostu w innym terminie. Kupujący wystąpił o zwrot pieniędzy poprzez wniosek Allegro Protect. Wniosek został przyjęty tego samego dnia a ja zostałem zobowiązany do spłaty kwoty, która została oddana kupującemu. Oczywiście całość od razu spłaciłem. Czy teraz sprawę mam już z głowy, czy mam martwić się dodatkowymi problemami?
@xmany jak nie zablokowali Ci konta to chyba jest po sprawie. Równie dobrze mogłeś poprosić kupującego o numer konta do zwrotu.
Może ten raz masz, ale następny może się skończyć gorzej. Masz dużo szczęścia z takim podejściem jak piszesz że nie zablokowali Ci konta.
Bardziej obawiałem się zawiadomienia na policji lub coś w tym rodzaju. Kilka osób pisało tutaj na forum, że każda sprawa jest kierowana na policję.
@xmany się nie martw , allegro ściga za długi , a Ty ich nie masz ....