Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, niedawno wystawiłem przedmiot na sprzedaż i go sprzedałem, ale okazało się, że kupiły go 2 osoby jedna po drugiej a oferta sama się wystawiła a miałem tylko jedną sztukę tego przedmiotu. Wiec zrobiłem zwrot wpłaty tej osobie nr 2, ale w nocy przyszła mi wypłata z allegro na konto bankowe ze środkami z payu i teraz nie mogę zwrócić tej osobie pieniędzy przez allegro. Ale udało mi się skontaktować z tym kupującym nr 2 i oddałem mu pieniądze poza allegro (przelewem) i moje pytanie jest następujące. Jeśli wpłyną mi jakieś środki od innych kupujących, którzy kupili inne przedmioty to czy te pieniądze zostaną przekazane klientowi nr 2? Jak to jest i czy da się jakoś anulować ten zwrot wpłaty? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Aby zwrócić wpłatę kupującemu, musisz mieć właściwą kwotę w Allegro Finanse u danego operatora płatności (PayU lub Przelewy24). W zależności od tego, którego operatora wybrał kupujący płacąc za przedmiot, zwrot wpłaty zostanie zrealizowany przez tego samego operatora.
@Yooongi Jeśli w ciągu 24 godzin na Twoim koncie w Allegro Finanse pojawią się środki, to zwrot zostanie zlecony automatycznie. Po 24 godzinach zostanie anulowany. Czy minęły 24 godziny od próby zwrócenia pieniędzy przez Allegro Finanse?