anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aukcja charytatywna, skąd mam wiedzieć że kupujacy wpłacił lub wpłacił pieniądze?

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Harytatywnie sprzedałem przedmiot. Otrzymałem informację od allegro o zwycięzcy aukcji, imię, nazwisko, adres wysyłki. Ale nie wiem czy kupujący zapłacił za produkt, czy WOŚP otrzymało pieniądze? Co mam zrobić? 

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@azazulemo jeszcze nie zapłacił 🙂 Otrzymasz informację, gdy to zrobi i wtedy będziesz mógł wysłać przedmiot.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za informację ❤️

oznacz moderatorów

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, muszę odgrzać temat. W dalszym ciągu nie otrzymałem informacji czy kupujący wpłacił pieniądze. Proszę o pomoc co w takiej sytuacji zrobić. 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Możesz odpisując na meila o powiadomieniu o jego wygranej poprosić go aby odniósł się czy będzie ją opłacał i kiedy .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@azazulemo widzę, że Twoja licytacja jest wciąż nieopłacona przez kupującego, więc na razie poczekaj proszę na dalsze informacje ode mnie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@azazulemo klient ma 30 dni na opłacenie licytacji, więc trzeba czekać do tego czasu, ale jeśli chciałbyś się z nim wcześniej skontaktować i zapytać, czy ma zamiar ją opłacić, to dane już masz. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Dobrze, czekam na informacje. 

oznacz moderatorów

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Proszę o ponowne sprawdzenie czy kupujący zapłacił, otrzymałem wiadomość od niego z zapytaniem kiedy wyśle buty, odpisałem że nie otrzymałem żadnej informacji o płatności, kontakt się urwał. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A masz śrdoki na koncie? nie masz nie wysyłasz.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

To aukcja charytatywna to raczej pieniędzy nie będzie miał na koncie. Chyba, że za przesyłkę.

@azazulemo sprawdzałeś status sprzedaży czy jest opłacony?

Jaka opcja płatności i transportu wybrał kupujący?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A za przesyłkę musi otrzymać!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@azazulemo tak, kupujący zapłacił -12.02.2024r. Otrzymałeś e-mail z informacją o wpłacie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Sprawdziłem pocztę, nie otrzymałem wiadomości z potwierdzeniem opłacenia przez kupującego. Ale mogę pani zaufać i wysłać przesyłkę? Pieniądze dotarły do WOŚP 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@azazulemo tak, możesz mi zaufać i wysłać zamówienie 🙂 Status wpłaty możesz sprawdzić dla pewności w zakładce  Zamówienia
Zgodnie z ustawieniami w ofercie kupujący ma dostawę za darmo, możesz wygenerować przesyłkę w aplikacji InPost. 
Sprawdziłam, że e-mail o tytule "Nowa wpłata od Kupującego sylwekmk" został prawidłowo dostarczony do Ciebie 12.02 o 12:01, sprawdź może, czy nie wpadł do SPAMu? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

azazulemo
#8 Zapaleniec#

Faktycznie była taka wiadomość, przeoczyłem ją. Dziękuję za pomoc, jest pani bardzo pomocna. Pozdrawiam, Emil. 

oznacz moderatorów