Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, przy nadaniu paczki wybrałam gabaryt M zamiast L czy przy nadaniu przez automat jest możliwość wyboru rozmiaru skrytki?
@siabinsia Czy na pewno chodzi o przesyłkę pocztex? Widzę, że ostatnia sprzedaż na Twoim koncie była z metodą InPost paczkomaty.
Przepraszam, z pośpiechu napisałam wiadomość z prywatnego konta zamiast z firmowego - już to poprawię.
Cześć, przy nadaniu paczki wybrałam gabaryt M zamiast L czy przy nadaniu przez automat jest możliwość wyboru rozmiaru skrytki?
@BETTINAspzoo Rozumiem. Z tego, co wiem, to nie ma możliwości wybrania gabarytu w automacie, natomiast najlepiej dopytać przewoźnika.
Jak trafisz na kumatą osobę w placówce, to ci zmieni rozmiar na właściwy.
ps. Paczka dużo przekracza wymiary dla gabarytu M?
Niestety, ale skanując etykietę z Allegro na ekranie automatu cały czas pojawiał się komunikat, iż jest jakiś problem.
Zadzwoniłam na numer [edytowano] gdzie dowiedziałam się, że Allegro nie ma podpisanej umowy na nadawanie przesyłek w automatach Pocztex - bardzo mnie to rozczarowało.
Podjechałam do najbliższej placówki pocztowej i bez problemu nadałam paczkę.
Nie rozumiem dlaczego przesyłki Allegro można odbierać, ale nie można nadawać.
Generując etykietę wybiera się miejsce nadania (placówka pocztowa, punkt partnerski lub automat paczkowy). Narzędzie Wysyłam z Allegro generuje etykiety z opcją nadania w placówce pocztowej.
Aby nadawać w automatach, trzebaby generować etykiety z poziomu własnego konta w e-nadawcy, a nie przez WzA.
Dziękuję za informację - dzisiaj skontaktuję się z naszym opiekunem z Poczty Polskiej.
Posiadam dostęp do strony https://e-nadawca.poczta-polska.pl/
Poprawiłam i czekam na odpowiedź.
Pytanie z konta 'siabinsia' można usunąć.