anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

automatyczne wiadomości

MAMY ROZWIĄZANIE!
accadia
#13 Ambasador#

Kurcze - albo jestem ślepy, albo usunęli taką opcję (w co nie chce mi sie wierzyć).

Gdzie znajdę opcję ustawienia automatycznych wiadomości, jaką kupujący dostaje automatycznie po zakupie?

Szukam 10ty raz - nie mogę znaleźć 😕

Z góry dzięki za pomoc 🙂

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
Knowhere
#21 Demiurg#

@accadia To uwierz, bo nie znajdziesz, gdyż zostało to usunięte bodaj ze 3 lata temu.

EDIT
Konkretnie "wiadomości dla kupujących" allegro nie wysyła już od 1 sierpnia 2017.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

😎

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@accadia No kupujący widzi w zakładce 'kupione ",dostaje na mail(jak ma tak ustawione)oraz automatyczne wiadomość od sprzedawcy.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@LEW433 Nie siej dezinformacji, żadna automatyczna wiadomość od sprzedającego nie jest wysyłana, bo takowej nie można już ustawić (no, chyba że opłacasz menedżera sprzedaży allegro).

@.png

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Knowhere Oczywiście że dostaje taką wiadomość po zakupie i nawet jest opis że "wiadomość została wygenerowana automatycznie i prosimy na nią nie odpowiadać"

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Knowhere Może nie na AL bo tam nigdy nie kupowałem (nawet sądzę że na pewno nie).

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@LEW433 Pisałem wyżej - dostajesz automatyczną wiadomość z menedżera sprzedaży allegro, a nie "wiadomość dla kupujących" (o którą pytał OP). Ale widzę, że dla niektórych to "vse ravno".

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Knowhere A gdzie @accadia napisał(a) że to ma być wiadomość od sprzedającego ?

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@LEW433 Zapewne w chwili, gdy zapytał o to "Gdzie znajdę opcję ustawienia automatycznych wiadomości, jaką kupujący dostaje automatycznie po zakupie?"😏

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Pewnie.

oznacz moderatorów