Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurcze - albo jestem ślepy, albo usunęli taką opcję (w co nie chce mi sie wierzyć).
Gdzie znajdę opcję ustawienia automatycznych wiadomości, jaką kupujący dostaje automatycznie po zakupie?
Szukam 10ty raz - nie mogę znaleźć 😕
Z góry dzięki za pomoc 🙂
@accadia To uwierz, bo nie znajdziesz, gdyż zostało to usunięte bodaj ze 3 lata temu.
EDIT
Konkretnie "wiadomości dla kupujących" allegro nie wysyła już od 1 sierpnia 2017.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
😎
@accadia No kupujący widzi w zakładce 'kupione ",dostaje na mail(jak ma tak ustawione)oraz automatyczne wiadomość od sprzedawcy.
@LEW433 Nie siej dezinformacji, żadna automatyczna wiadomość od sprzedającego nie jest wysyłana, bo takowej nie można już ustawić (no, chyba że opłacasz menedżera sprzedaży allegro).
@Knowhere Oczywiście że dostaje taką wiadomość po zakupie i nawet jest opis że "wiadomość została wygenerowana automatycznie i prosimy na nią nie odpowiadać"
@Knowhere Może nie na AL bo tam nigdy nie kupowałem (nawet sądzę że na pewno nie).
@LEW433 Pisałem wyżej - dostajesz automatyczną wiadomość z menedżera sprzedaży allegro, a nie "wiadomość dla kupujących" (o którą pytał OP). Ale widzę, że dla niektórych to "vse ravno".
@LEW433 Zapewne w chwili, gdy zapytał o to "Gdzie znajdę opcję ustawienia automatycznych wiadomości, jaką kupujący dostaje automatycznie po zakupie?"😏
Pewnie.