Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, próbuję wysłać paczkę za granicę, podczas tworzenia wysyłki wyskakuje ten błąd przetwarzania. Proszę o pomoc. Jest to kurier allegro DPD za granicę. Adres odbiorcy jest ok. Nie do końca rozumiem w czym moze tkwić problem.
A jakieś znaki specjalne?
@SellerVX Zmień proszę nazwę firmy w książce adresowej Wysyłam z Allegro. Znajdziesz ją wchodząc w zakładkę Zamówienia> Ustawienia>Książka adresowa Wysyłam z Allegro.
Mam ten sam problem ale jeszcze dodatkowe pytanie- jak zamawić kuriera UPS Smart przez wysyłam z allegro jeżeli przesyłka miałaby być odebrana z innego punktu niz siedziba firmy.
@Momixmarket w przypadku komunikatu o za długim adresie nadawcy, zmień go proszę w książce adresowej w Wysyłam z Allegro. Jeśli przesyłka ma być odebrana z innego punktu to dodaj go proszę do książki adresowej.
W Książce adresowej możesz zapisać wszystkie adresy, którymi posługujesz się jako nadawca. W formularzu nadawczym automatycznie uzupełnimy pola w sekcji Dane na etykiecie adresem, który w Książce adresowej ustawisz jako domyślny lub danymi z ustawień Twojego konta Allegro. Gdy klikniesz [zmień], będziesz mógł wybrać dowolny, zapisany w książce adres lub dodać kolejny.
To musi być co innego, bo tych adresów używam od dawien dawna i dopiero przy tym zamówieniu jest coś nie tak.
@SellerVX Dla każdego przewoźnika są różne wartości liczbowe dozwolonych znaków. Spróbuj poprawić nazwę w Książce adresowej i sprawdź, czy komunikat się powtórzył.
@SellerVX Podaj mi proszę dokładny numer zamówienia, z którym masz problem.
Podam dwa, bo wleciało kolejne i jest ten sam problem.
c74fbc61-1f36-11ed-a651-9504441b007d
01fda323-1bba-11ed-8bdc-a9cc8c2c1061
@SellerVX Poprosiłam o sprawdzenie tej sytuacji, ale z odpowiedzią mogę wrócić do Ciebie najwcześniej po weekendzie.
Dzień dobry, czy udało się coś ustalić? Nie chce trzymać klienta z wpłacona kwota, pozdrawiam
@SellerVX Tak, tak jak pisałyśmy wcześniej musisz zmienić adres nadawcy w książce adresowej Wysyłam z Allegro. Ulica "Stefana Czarnieckiego 78/10" ma 27 znaków, więc musisz ją skrócić i problem zniknie.