Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygenerowałem etykiety zaznaczając opcję dostarczę do paczkomatu ale w kolejnym kroku kliknąłem zamów kuriera i teraz nie mogę nadać przesyłek w paczkomacie. Jak pomimo to nadać te paczki w paczkomacie?
@tyler1980 Cześć. Czyli zamówiłeś już kuriera i umówiłeś podjazd? Sprawdź to proszę w nowej zakładce: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/wysylam/lista-przesylek. Jeśli tak, to możesz spróbować usunąć tę przesyłkę i wygenerować ją ponownie 🙂
Nie mogę usunąć przesyłek. Owszem jest taki przycisk ale jego naciśnięcie nie usuwa tych przesyłek. Jak mogę to naprawić paczki powinny być już wysłane.
@Ignis_Trade Jeśli nie możesz anulować przesyłki, to oznacza, że Przewoźnik już na to nie pozwala, czyli po prostu jest już za późno z jego perspektyw. Możesz spróbować telefonicznie zmienić swój wybór.
Próbowaliśmy je usunąc zaraz po nieudanym nadaniu w paczkomacie. (2h po wygenerowaniu etykiety) A wogole nie mogę pojąc czemu przesyłkę allegro paczkomaty inpost nie mogę nadać w paczkomacie. Przecież to powinno byc prostsze a nie zabierać tyle czasu na rozwiązanie... paczki wciąż nie wysłane....
@Ignis_Trade, widzę, że napisałaś do nas mejlowo. Proszę Cię o cierpliwość. Wkrótce uzyskasz odpowiedź.