Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Nigdzie nie mogę znaleźć, zmiany formatu wydruku etykiet. Chodzi by były drukowane w formacie A6 Drukarka termiczna zebra
@Gulik1983 Cześć. 🙂 Format etykiety zmienisz w ustawieniach: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia
W tej zakładce możesz ustawić format, w którym będą generowane etykiety do Twoich zamówień. Zmień format i kliknij [zapisz], a kolejne etykiety będziemy już automatycznie zapisywać w wybranym przez Ciebie formacie. 🙂
Nie ma takiej opcji, zmiana formatu etykiety.....
@Gulik1983 Prześlij mi proszę zrzut ekranu jak to u Ciebie wygląda. W zakładce "Wydruk etykiet - Wysyłam z Allegro" jest możliwość zmiany formatu etykiety.
Nie mam takiej zakładki....
@Gulik1983 Twoje konto jest zwykłe - dlatego nie widzisz ustawień. Czy jesteś pewny, że korzystasz z narzędzia Wysyłam z Allegro? Bo i tak tylko konta firmowe mogą generować w nim etykiety (i korzystać z ustawień).
Powiedz mi dokładnie jak generujesz swoje etykiety na Allegro. 🙂
Tak, moje konto jest zwykle. Jak generuje.... Po prostu podaje rozmiar przesyłki, no i nie ma tej opcji zmiany etykiety. Raz w Paczkomacie zczyta kod, raz nie. Jak by były w formacie a 6 problemu by nie było. Drukuje na drukarce termicznej. Drukują się na prawdę Malutkie.....
@Gulik1983 Zapewne sprzedajesz na Allegro Lokalnie i generujesz etykiety dla metody dostawy Allegro Paczkmaty InPost (czyli nie korzystasz z narzędzia Wysyłam z Allegro). Nie ma systemowej możliwości zmiany formatu etykiet dla Sprzedających na Allegro Lokalnie.
Format możesz ustawić w programie Adobe Reader. Jeden z użytkowników na Gadane podzielił się ze społecznością instrukcją: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/etykiety-inpost-allegro-loka...
Ola, to powinno być szybko łatwo, i przyjemnie. A nie by nadać przesyłkę bawić się w jakąś edycję, przycinanie itp....
Na **piiip** jest wszystko ładnie. Nie trzeba się w nic bawić. Allegro powinno ułatwiać,sprzedającym. A robi w recz przeciwnie Pozdrawiam
W narzędziu "Zamówione przesyłki" generuje mi etykiety A4, z narzędzia "zamówienia/nadaj przesyłkę" A6, konto firmowe, a w ustawieniach A6 ?
@dlugopisiarnia_, zamieścisz tu zrzut ekranu, który obrazuje ten problem?
Z tego poziomu drukuje w formacie A4, w pozostałych sekcjach Allegro zgodnie z ustawieniem tj. A6
@dlugopisiarnia_, dzięki za odpowiedź. Przeanalizujemy to. 🙂
@dlugopisiarnia_, naprawiliśmy to. 🙂 Możesz sprawdzić?
Dziękuje 🙂 Teraz wszystko jest OK 🙂