Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam taki bład w ofertach:
Wskazana wartość parametru Stan w Twojej ofercie nie pokrywała się z informacjami zawartymi w opisie przedmiotu. Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 1, punkt 1.4) wartość parametru Stan powinna być zgodna ze stanem faktycznym przedmiotu. Jeśli zapisy dotyczące stanu przedmiotu odnoszą się do towaru z oferty do której wysłaliśmy niniejszy komunikat, zakończ ją i wystaw nową. Upewnij się, że opis, faktyczny stan przedmiotu oraz wybrane parametry oferty są ze sobą spójne. Jeśli zapisy odnoszące się do stanu przedmiotu odnoszą się do innych Twoich ofert, usuń je z opisu. Nic nie zmieniałem w ofertach, ale nie mogę wystawić towaru. Co mam zrobić? |
A co masz w opisie?
Jest tam coś co bot uznał za opis stanu. Zapewne błędnie, skoro tu piszesz.
Przedmiot jest nowy.
Więc polu stan mam wpisane Nowy.
@Konwertery_ czy chodzi o ofertę nr 15624614305?
Jeśli tak, to problem stanowi zapis "Każdy egzemplarz jest testowany przed wysyłką". Produkt ze stanem nowym to taki, który nigdy nie był otworzony, w oryginalnym opakowaniu, nie może być więc testowany. Usuń proszę ten zapis lub zmień stan produktu w parametrach.
@la_nika Ty tak na poważnie? Nie wiem co to za oferta, ale wielu producentów pisze że urządzenie było testowane po wyprodukowaniu, jeszcze w fabryce. Tzn że oni wszyscy nie wiedzą iż sprzedają sprzęt używany?🤔 Chyba się zagalopowaliście....
Pomogło. Dzięki za pomoc.