Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, na forum co chwila wyskakuje mi okno z ankietą.
Ponowne wypełnienie jest niemożliwe a ciągle wyskakuje nadal
@czeczen-00 Czy na górze strony masz okienko z informacją o plikach cookies do zaakceptowania?
Nawet nie zwróciłem na to uwagi, przeważnie jest na dole. Z drugiej strony taki odnośnik mógłby być sobie ciągle chociażby na górnym pasku obok innych opcji. Dziwi mnie tylko to, że strona wie o wcześniejszym wypełnieniu ankiety a i tak wystawia ankietę.
@czeczen-00 Kiedy zaakceptujesz pliki cookies ankieta nie będzie pojawiać się częściej niż co 30 dni.
Niestety pospieszyłem się. Cookies zaakceptowane i kolejna ankieta
@czeczen-00 Czy możesz przesłać mi zrzut całego swojego ekranu gdzie będzie to widoczne?
Tak zrobię gdy pojawi się znów. Wszystkie wtyczki typu adblock są wyłączone na tej witrynie.
Może zdążyło Cię wylogować, wtedy jako niezalogowanemu znów się pojawia ta wspaniała ankietka.
Ankiety Allegro - kiedyś wypełniałem wszystkie. Teraz nie wypełniam - bo po co? Żaden z moich postulatów nie został spełniony, nic z moich uwag nie wynikło, nie widzę żadnego sensu w wypełnianiu ankiet, w niektórych zapytaniach są wręcz beznadziejne, sprzeczne lub powtarzające się. Pomijam już fakt, że są skonstruowane w bardzo "zmyślny" sposób, odpowiadający serwisowi Allegro, a nie ankietowanym.