Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj wspaniałe allegro zablokował mi konto. Uzasadnienie. Ze mam powiązane inne konto z tym. I naruszyłem tym regulamin.... Co mam napisać do allegro żeby mi odblokowany konto.???
Ciekawe który moderator się zdenerwował że aż mi komentarz usunął
Gdybym kłamał to spoko, ale nie od dziś wiadomo że żaden z pracowników Allegro nie podchodzi do tej pracy sumiennie, robicie większość rzeczy na odpier**
Jak prawda boli oczka, to może zamiast usuwania niewygodnych stwierdzeń, warto zastanowić się nad sobą żeby zmienić podejście do pracy?
Peace out
Mi właśnie przed chwilą też, kazali zrobić sobie sesję zdjęciowa z przedmiotami, a właściwie sesję mojego dowodu w wysokiej rozdzielczości i wysłać przez formularz który przyjmuje tylko 3 pliki po 2 MB. Jestem nowy na Allegro i czuję, że stracę klientów przez ich działania. Bo za nim odblokują jak piszecie niżej i potrwa to tydzień, to już nikt nic u mnie nie kupi.
@lopolopez00 bo jest to podejrzane, bardzo dobrze że sprawdzają poczytaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/ktoś-mnie-zatrudnił-do-wystawiania-ofert-z...
Udało się odblokować? Mi kazali robić selfie właśnie z przedmiotami które wysłałam... Zablokowali 2000PLN na koncie PayU i możliwość robienia zakupów.
W odpowiedzi dostałam:
"Dzień dobry,
skoro przedmioty zostały już wysłane będziemy musieli poczekać aż dotrą do Pani kupujących aby upewnić się że wszystkie transakcje zostaną pomyślnie zrealizowane."
Co moje zakupy torebki i natychmiastowa płatność blikiem mają wspólnego z tym kto i kiedy dostanie przesyłkę? Jak trzeba płatność prowizji opłacić to RACH ciach odrazu blikiem leci. A z wypłatami problem.
Mam dokladnie taką samą sytuacje. Czy udało się wyjaśnić sprawę?
Witam, mam problem od wczoraj moje konto zostało zablokowane i nie mogę wyplacic pieniędzy ani nic wystawić. Maja zweryfikować konto jeśli pośle zdjęcie towaru z ze swoim dowodem osobistym. Ale nie mam fizycznie tego towaru u siebie. Dodam że zakupiony towar dochodzi do kupującego. I co teraz mam zrobić???
Kwestie blokady konta można wyjaśniać jedynie z działem bezpieczeństwa.
@gold-koliber poczekaj prosze na naszą odpowiedź w sprawie nr. 20125195.
@saya111 przed chwilą wysłaliśmy do Ciebie wiadomość w sprawie nr. 20146801, proszę odpisz na nią.