Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Rozpoczynam swoja przygode na Allegro i dzialam za posrednictwem Baselinkera, podczas wystawiania oferty zaciaga mi sie bledna nazwa aukcji ni nie wiem jak to zmienic ...prosze o wsparcie ...
Hantla regulowana ma wage 24 kg a zaciaga sie 25,5...
Początki łatwe nie będą ale nie zniechęcaj się.
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/asortyment/katalog-produktow-allegro
Lektura do poduszki 🙂
@Muvoneo Przejdź do edycji oferty i usuń obecny produkt. Następnie kontynuuj bez produktu. Powinieneś mieć możliwość dodania nowego produktu do katalogu.
Witam
Niestety nie da sie dodac nowego produktu z katalogu gdyz go nie odnajduje ...caly czas sugerowany jest poprzedni produkt z bledna waga...?
@Muvoneo pokaż mi proszę całe okno swojej przeglądarki, gdy próbujesz dodać nowy produkt.
@Muvoneo przykro mi, ale jeśli to wystawianie przez Baselinkera to niestety nie pomogę. Sprawdziłam dodawanie przez nasz formularz i można normalnie uzupełniać parametry, aby dodać nowy produkt do katalogu.
Witam Pani Olu
Problem moim zdaniem nie stoi po stronie Baselinkera tylko allegro i bazie produktow ktore automatycznie dodawane sa w produktyzacji, chodzi o bledne parametry tego produktu w aspekcie nazwy oraz wagi zamiast 25,5 to 24 kg, i nazwa nie Hantel regulowany 25,5 tylko Hantel regulowany FIT RABBIT 24 kg czarny + 2 ręczniki GRATIS!, jak widac na zdjeciu nazwa sie automatycznie zaciaga z ALLEGRO,
Prosze o skasowanie produktu albo wprowadzenie zmian dzieki temu w produktyzacji doda sie prawidlowy, ....
@Muvoneo żebyśmy mogli zgłosić błąd w produkcie czy posiadasz link lub numer oferty z zrzutu, który wstawiłeś tutaj rano? Chodzi mi o ofertę z tytułem: "Hantel regulowany 25,5"
Witam Pani Olu
Tutaj jest numer aukcji z rana
@Muvoneo dzięki, w tej sytuacji kliknij proszę w "zgłoś błąd w produkcie", który widoczny jest po lewej stronie i napisz zmiany jakich zmian powinniśmy tak dokonać. Gdy nasz konsultant rozpatrzy Twoją sugestię, poprawimy te wartości i wówczas będziesz mógł wystawić tę ofertę tak jak chciałeś, czyli przez Baselinkera, z poprawnymi już danymi.
Cześć
Oto okno z Baselinkera...