anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BLOKADA KONA - BRAK OD 10 DNI ODPOWIEDZI OD ALLEGRO SUPPORT

JuseyoStudio
#1 Nowicjusz

Jak w tytule, moje konto zostało zablokowane z powodu niewyjaśnionego sporu z klientem - na ten moment sprawa  jest wyjaśniona i rozwiązana, pisałam wiadomość z prośbą o podjęcie kroków dot. zdjęcia blokady i od 10 dni nie otrzymałam żadnej odpowiedzi w tej kwestii.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@JuseyoStudio 21.08. otrzymałeś informację o powodzie blokady. Nie było z Twojej strony odpowiedzi na pytanie doradcy. Dopiero wczoraj założyłeś nowe zgłoszenie w tym temacie. Proszę, udziel odpowiedzi na zgłoszenie numer 53629025. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

emi144
#7 Wielbiciel

Właśnie o tym mowa, odpowiedziałam na tą wiadomość doradcy i nie dostałam już w zamian żadnej odpowiedzi zwrotnej od 10 dni.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@emi144 Proszę, abyś pisał cały czas z konta, którego dotyczy problem. Jak już wspomniałam. Nie mamy odpowiedzi na pytanie doradcy. Proszę, odpowiedz w zgłoszeniu numer 53629025.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

emi144
#7 Wielbiciel

Doradca nie odpowiedział mi przez 10 dni, że nie otrzymał satysfakcjonującej go odpowiedzi, chociażby jednego zdania.

Więc dobrze wiedzieć, że gdyby nie wątek tutaj to nigdy już nie otrzymałabym wiadomości zwrotnej z jakąkolwiek odpowiedzią.

Wyśle wiadomość, chociaż szczerze to i tak wątpie, że otrzymam odpowiedź.

oznacz moderatorów