Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule, moje konto zostało zablokowane z powodu niewyjaśnionego sporu z klientem - na ten moment sprawa jest wyjaśniona i rozwiązana, pisałam wiadomość z prośbą o podjęcie kroków dot. zdjęcia blokady i od 10 dni nie otrzymałam żadnej odpowiedzi w tej kwestii.
@JuseyoStudio 21.08. otrzymałeś informację o powodzie blokady. Nie było z Twojej strony odpowiedzi na pytanie doradcy. Dopiero wczoraj założyłeś nowe zgłoszenie w tym temacie. Proszę, udziel odpowiedzi na zgłoszenie numer 53629025.
Właśnie o tym mowa, odpowiedziałam na tą wiadomość doradcy i nie dostałam już w zamian żadnej odpowiedzi zwrotnej od 10 dni.
@emi144 Proszę, abyś pisał cały czas z konta, którego dotyczy problem. Jak już wspomniałam. Nie mamy odpowiedzi na pytanie doradcy. Proszę, odpowiedz w zgłoszeniu numer 53629025.
Doradca nie odpowiedział mi przez 10 dni, że nie otrzymał satysfakcjonującej go odpowiedzi, chociażby jednego zdania.
Więc dobrze wiedzieć, że gdyby nie wątek tutaj to nigdy już nie otrzymałabym wiadomości zwrotnej z jakąkolwiek odpowiedzią.
Wyśle wiadomość, chociaż szczerze to i tak wątpie, że otrzymam odpowiedź.