anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta brak pakietu powitalnego

Mega_Shopi
#1 Nowicjusz#

Cześć Wam

Jestem nowym sprzedającym na allegro, na koncie firma. Mam problem taki, że nie dostałam pakietu powitalnego dla nowych sprzedawców. Wyczytałam warunki i przysługuje mi udział w tym pakiecie. Niestety na centrum zniżek nic się nie pojawiło. Pisałam o to do allegro i dostałam jedynie informację, że nie zaliczam się do promocji, ponieważ moje konto firma jest powiązanez innym kontem. 

Nie ma takiej możliwości bo to moja pierwsza firma i nigdy wcześniej nie zakładałam konta firma na allegro. 

Niestety allegro przestało odpowiadać a mi mega zależy na tym pakiecie. Ktoś się z czymś takim spotkał albo może podpowiedzieć co z tym zrobić? 

PS. Moja firma jest zarejestrowana na adres, pod którym jest zarejestrowana również inna firma, zupełnie inna, na inną osobę, inny NIP, regon - nie mam z nią nic wspólnego poza adresem. Czy to może być powód? 

Będę wdzięczna za pomoc

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Z Allegro nie wygrasz. Wystarczy, że zalogowałeś się na necie kogoś prowadzącego taką firmę albo ktoś na Twoim i pozamiatane. Podobne problemy miewali np. ludzie logujący się wcześniej na swoim prywatnym koncie w pracy. Powiązali ich z firmowym i pozamiatane. Ciesz się, że przynajmniej ten ktoś długów nie miał, bo dopiero miałbyś jaja...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Mega_Shopi Konto, z którego tutaj piszesz, nie jest zablokowane. Sprawa braku pakietu powitalnego została wyjaśniona w korespondencji nr 51069982. Nic więcej nie mogę dodać w tym temacie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mega_Shopi
#1 Nowicjusz#

Właśnie nie do końca została wyjaśniona, ponieważ nie jestem powiązana z żadnym innym kontem firmowym, to jest moje pierwsze konto, jak i firma, a zostałam wykluczona z pakietu powitalnego. Z tym drugim kontem nie mam nic wspólnego, NIP, regon i właściciel firmy jest zupełnie inny

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Mega_Shopi Nie przekazujemy szczegółowych informacji na temat wykrytych powiązań, o czym informowali Cię już doradcy.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mega_Shopi
#1 Nowicjusz#

Tak, dostałam taką informację, ale jedyne powiązanie to jest adres zarejestrowania firmy, a reszta danych firmy jest zupełnie inna i nie powinnam zostać wykluczona z pakietu powitalnego

oznacz moderatorów