Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam problemu z kontem Allegro, posiadam konto od 9lat które zostało zablokowane z kontem żekomego użytkownika pod nazwą podreczniki777. Czy miał ktoś podobną sytuację i czy udało się rozwiązać ten problem,
@beti336051 opisz dokładnie o co Cię podejrzewają ?
O to że mojej konto jest powiązane z jakimś kontem Allegro o nazwie użytkownika podreczniki777, gdzie nawet nie wiem kto jest właścicielem danego kontakt,
@beti336051 częste powiązania, ich algorytm powiązał twoje konto z tamtym i dostałaś bana, może logowaliście się na tym samym ip może wprowadziłeś się na adres gdzie ktoś miał wcześniej konto zablokowane pod tym adresem, napisz do allegro nech Ci powiedzą co jest przyczyną i jak to odblokować 🙂
Właśnie chodzi o to że nie mam pojęcia kto jest użytkownikiem,a poza tym moje konto jest id 9 lat takie same, gdzie dokonywałam zakupów przez moje konto i nigdy nie zostało zablokowane,a teraz gdy zrobiłam sprzedaż odrazu blokują,to raczej nie jest normalne
Mnóstwo osób miało podobne sytuacje, najczęściej chodzi o niepłacone rachunki kont powiązanych. O szczegóły i sposoby odblokowania konta pytaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
No ale to niech tamtych blokują, pierwszy raz wystawiłam coś na sprzedaż, i pi wypłaceniu moich środków konto blokują,to chyba jakaś kpina jest
@beti336051 Konto podreczniki777 jest zablokowane, a sprzedaż z niego przeniesiona na to, z którego piszesz. Na obu kontach część danych jest taka sama np. nazwisko.
Ale w jaki sposób mogę to sprawdzić i wyjaśnić,bo nie mam pojęcia,jak z tą osobą się skontaktować nam, wyszukuje użytkownika na stronę allegro ale mi go nie pokazuje
@beti336051 Oczywiście bo Allegro ma swoje sposoby i nikt ich nie zna o co chodzi .