Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem informację o zawieszeniu konta z powodu wziecia udzialu w transakcji w celu zaszkodzenia sprzedajacemu. wymieniony art 10.1 regulaminu.
Jak można dowiedziec sie o co chodzi?
@veronito a co nie wiesz ???
wiem i dlatego pytam np.: Ciebie.
Może licytowałeś lub kupowałeś coś dla zabawy ,nie opłacając transakcji a sprzedawca poniósł przez to straty i złożył na Ciebie skargę . Zwykle zawieszają jak taki proceder się powtarza.
brak prosby o wyjasnienie odnosnei jakiegokolwiek z zakupów ze strony allegro / sprzedawcow...
Powód blokady powinien być na mailu, reszty możesz dopytać tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
w mailu znalazło się zdanie: "blokada konta z powodu wziecia udzialu w transakcji w celu zaszkodzenia sprzedajacemu"
Tu tak to działa że nikt tu Ci nie pomoże, tylko kontakt z działem bezpieczeństwa.
jaka kategorie mam wybrac aby zapytanie trafilo do dzialu bezpieczenstwa?
danke!
zazwyczaj chodzi o sztuczne podbijanie ceny a potem nie płacenie za zakup
not applicable here I believe...
@veronito napisał(a):
Otrzymałem informację o zawieszeniu konta z powodu wziecia udzialu w transakcji w celu zaszkodzenia sprzedajacemu. wymieniony art 10.1 regulaminu.
Jak można dowiedziec sie o co chodzi?
Komunikaty od allegro to szablony w których nie otrzymasz konkretnych informacji.
Musisz dopytać w wiadomości masz na pewno link do kontaktu z allegro.
Gdyby pracownicy allegro nie udzielali odpowiedzi lub zbywali (to się często zdarza) to możesz wkleić tu zrzuty ekranu z korespondencji (zakryj tylko dane wrażliwe)
Może wtedy ktoś będzie mógł coś doradzić.
Jeśli wystawiłeś ostatnio jakiegos negatywa to pewnie o ten zakup chodzi.